Birsen Altuntaş haberinde yazmış, çıkmıyor diziden. Sağlam bir intikam planı ile devam edecekmiş maalesef.Bu akşam Doğan ölcek mi acaba @serhatt
Birsen Altuntaş haberinde yazmış, çıkmıyor diziden. Sağlam bir intikam planı ile devam edecekmiş maalesef.Bu akşam Doğan ölcek mi acaba @serhatt
Çıkmasın zaten Ekini öldürsünBirsen Altuntaş haberinde yazmış, çıkmıyor diziden. Sağlam bir intikam planı ile devam edecekmiş maalesef.
İşte onu hep birlikte göreceğiz Eylül'de.Makarna yesin o zaman onu da beğenmezse mantı yesin onu da yemezse erişte
Senle biz mi göreceğizİşte onu hep birlikte göreceğiz Eylül'de.
Doğan geldiğinden beri dizinin tadı tuzu kalmadı, onun çıkması daha iyi olur. Şimdi çıkmıyor, bari sezon finalinde çıksın Hasanağli Bey gibi.Çıkmasın zaten Ekini öldürsün
Biricik aşkım Doğanım neden çıkıyor Dizide Çağatayla denize girsinlerDoğan geldiğinden beri dizinin tadı tuzu kalmadı, onun çıkması daha iyi olur. Şimdi çıkmıyor, bari sezon finalinde çıksın Hasanağli Bey gibi.
Çağatay her türlü daha iyidir Doğan'dan. Görmedin mi son bölümde Ender'e neler yaptı.Biricik aşkım Doğanım neden çıkıyor Dizide Çağatayla denize girsinler
Doğan Çağatay ve Ekinin arasına beni alsınlarÇağatay her türlü daha iyidir Doğan'dan. Görmedin mi son bölümde Ender'e neler yaptı.
Selahattin yanıma ne zaman gelceksinGeçtiğimiz sezonlarda severek izlediğim diziden bıkar hale geldim. Diziyi ayakta tutan 3 kadın vardı zaten e Şahika gitti Ender de gidici galiba ayakta kalamaz daha fazla.
Ben gelemem sen gel.Doğan Çağatay ve Ekinin arasına beni alsınlar
------
Selahattin yanıma ne zaman gelceksin
Konum at geleyim cnmBen gelemem sen gel.
Dur bekle, 5 dakikaya atıyorum.Konum at geleyim cnm
500 de bitsinBu arada bayram arası dışında ara vermez ve yeni bir değişiklik olmazsa sezon finali 146. bölüme denk geliyor.
@slhttnmtl ile eskiden flörttük biz@cookies yeni sezon da metres olarak sen oyna yabancılık çekmezsin ve @slhttnmtl'dan uzak dur onun bunun metresleri ile içi olmaz
Sonra @slhttnmtl seni göz yaşları içinde bıraktı sende gelip benim eşime gözünü diktin ee metresler başka ne yapacak ki@slhttnmtl ile eskiden flörttük biz
Tadında bitsin diyeceğim ama tadı kalmadı ki.500 de bitsin
@cookies ile çok kötü anılarımız oldu...Sonra @slhttnmtl seni göz yaşları içinde bıraktı sende gelip benim eşime gözünü diktin ee metresler başka ne yapacak ki
Kim dedi sana metres ile ilişkin olsun diye@cookies ile çok kötü anılarımız oldu...