Birsen Altuntaş haberinde yazmış, çıkmıyor diziden. Sağlam bir intikam planı ile devam edecekmiş maalesef.Bu akşam Doğan ölcek mi acaba @serhatt![]()
Birsen Altuntaş haberinde yazmış, çıkmıyor diziden. Sağlam bir intikam planı ile devam edecekmiş maalesef.Bu akşam Doğan ölcek mi acaba @serhatt![]()
Çıkmasın zaten Ekini öldürsünBirsen Altuntaş haberinde yazmış, çıkmıyor diziden. Sağlam bir intikam planı ile devam edecekmiş maalesef.![]()
İşte onu hep birlikte göreceğiz Eylül'de.Makarna yesin o zamanonu da beğenmezse mantı yesin onu da yemezse erişte
![]()
Senle biz mi göreceğizİşte onu hep birlikte göreceğiz Eylül'de.![]()
Doğan geldiğinden beri dizinin tadı tuzu kalmadı, onun çıkması daha iyi olur. Şimdi çıkmıyor, bari sezon finalinde çıksın Hasanağli Bey gibi.Çıkmasın zaten Ekini öldürsün![]()
Biricik aşkım Doğanım neden çıkıyorDoğan geldiğinden beri dizinin tadı tuzu kalmadı, onun çıkması daha iyi olur. Şimdi çıkmıyor, bari sezon finalinde çıksın Hasanağli Bey gibi.![]()
Çağatay her türlü daha iyidir Doğan'dan. Görmedin mi son bölümde Ender'e neler yaptı.Biricik aşkım Doğanım neden çıkıyorDizide Çağatayla denize girsinler
![]()
Doğan Çağatay ve Ekinin arasına beni alsınlarÇağatay her türlü daha iyidir Doğan'dan. Görmedin mi son bölümde Ender'e neler yaptı.![]()
Selahattin yanıma ne zaman gelceksinGeçtiğimiz sezonlarda severek izlediğim diziden bıkar hale geldim. Diziyi ayakta tutan 3 kadın vardı zaten e Şahika gitti Ender de gidici galiba ayakta kalamaz daha fazla.
Ben gelemem sen gel.Doğan Çağatay ve Ekinin arasına beni alsınlar
------
Selahattin yanıma ne zaman gelceksin![]()
Konum at geleyim cnmBen gelemem sen gel.![]()
Dur bekle, 5 dakikaya atıyorum.Konum at geleyim cnm![]()
500 de bitsinBu arada bayram arası dışında ara vermez ve yeni bir değişiklik olmazsa sezon finali 146. bölüme denk geliyor.
@slhttnmtl ile eskiden flörttük biz@cookies yeni sezon da metres olarak sen oyna yabancılık çekmezsin![]()
ve @slhttnmtl'dan uzak dur onun bunun metresleri ile içi olmaz
![]()
Sonra @slhttnmtl seni göz yaşları içinde bıraktı sende gelip benim eşime gözünü diktin ee metresler başka ne yapacak ki@slhttnmtl ile eskiden flörttük biz![]()
Tadında bitsin diyeceğim ama tadı kalmadı ki.500 de bitsin![]()
@cookies ile çok kötü anılarımız oldu...Sonra @slhttnmtl seni göz yaşları içinde bıraktı sende gelip benim eşime gözünü diktin ee metresler başka ne yapacak ki![]()
Kim dedi sana metres ile ilişkin olsun diye@cookies ile çok kötü anılarımız oldu...