Ben aldığımda çok saftı.Kim dedi sana metres ile ilişkin olsun diye
Ben aldığımda çok saftı.Kim dedi sana metres ile ilişkin olsun diye
Evet ama papaz her zaman pilav yemez.
Aaaa taklide bak😱 boşuna Queen demiyorum Nagi'ye serhat zillisi bile örnek almış @MasacRE @dosimosi @Angelica @Maskeli Fedai @Sherlock @Forumdash @The_ErinchMakarna yesin o zaman onu da beğenmezse mantı yesin onu da yemezse erişte
Hainlok kan dondurmaya devam ediyor yoldaşlarım.. @MasacRE @MEnesBitmemizi bekleyenlere inat, rakiplerimizi bir bir yok ederek yeni sezonda da ekranlarda olmayı garantilemişiz. Çok büyük dizi çok… @phoebebuffay @Maskeli Fedai @dosimosi
Hoşt be, o kim ki ben onu örnek alacağım o beni almıştır olsa olsa.Aaaa taklide bak😱 boşuna Queen demiyorum Nagi'ye serhat zillisi bile örnek almış @MasacRE @dosimosi @Angelica @Maskeli Fedai @Sherlock @Forumdash @The_Erinch
Ekli dosyayı görüntüle 116789
Ne kötü anılarımız oldu be benleyken çok mutluydun hep bana aşkılettam diyordun @AlosBen aldığımda çok saftı.
Paralarımı çalıp kaçtığın gece? Holdingim batacaktı az kalsın!Ne kötü anılarımız oldu be benleyken çok mutluydun hep bana aşkılettam diyordun @Alos
Bitmemizi bekleyenlere inat, rakiplerimizi bir bir yok ederek yeni sezonda da ekranlarda olmayı garantilemişiz. Çok büyük dizi çok… @phoebebuffay @Maskeli Fedai @dosimosi
Daha kan dondurucu çok az mesaj gördüm bu forumda... @MEnes
Bir diziye fragmanlardan nasıl hakim olunur? Meraktan çatlıyorum.Ben diziyi bırakalı çok oldu. Fragmanlardan ve arada evdekiler açınca binde bir denk gelince bakıp hakim oluyorum
Fazla uzattılar ya. Yazık oyunculara
Çünkü hep aynı olaylar olduğu için ne olunacağını tahmin etmek çok kolay bu senaryoyu defalarca izlettirdiler. Olaylar benzer kişiler farklı @serhattBir diziye fragmanlardan nasıl hakim olunur? Meraktan çatlıyorum.
Aynen örneğin Hasan Ali için savaş verdi Şahika-Ender. Şimdi Doğan, Hasan Ali'nin konumunda.Çünkü hep aynı olaylar olduğu için ne olunacağını tahmin etmek çok kolay bu senaryoyu defalarca izlettirdiler. Olaylar benzer kişiler farklı @serhatt
18 gün geçti!!!Bitmemizi bekleyenlere inat, rakiplerimizi bir bir yok ederek yeni sezonda da ekranlarda olmayı garantilemişiz. Çok büyük dizi çok… @phoebebuffay @Maskeli Fedai @dosimosi
O senaristler varken hiç sanmıyorumKoskoca diziyi sezon ortasında final yaptırmaya yemin etmişler 😱
Sen de şu cümleyi dizinin senaryo ekibinden ayrıldığından beri kuruyorsun Bu dönemde sen 9464664 kez forumu bırakıp geri döndün ama Yasak Elma hala devam ediyorKoskoca diziyi sezon ortasında final yaptırmaya yemin etmişler 😱
Cidden mi senaryo ekibinde miydi 😱Sen de şu cümleyi dizinin senaryo ekibinden ayrıldığından beri kuruyorsun Bu dönemde sen 9464664 kez forumu bırakıp geri döndün ama Yasak Elma hala devam ediyor
Öyleydi. 2. sezonda olması lazım. Yanılıyorsam düzeltsin @batuhankaralarCidden mi senaryo ekibinde miydi 😱
O gidince daha da açıldı dizi.Öyleydi. 2. sezonda olması lazım. Yanılıyorsam düzeltsin @batuhankaralar
O çıktıktan sonra çöküp bitecekti sözde dizi ama üzerinden kaç yıl geçti hala devam ediyor
Cidden mi kandırmıyorsun dimi beni 😱Öyleydi. 2. sezonda olması lazım. Yanılıyorsam düzeltsin @batuhankaralar
O çıktıktan sonra çöküp bitecekti sözde dizi ama üzerinden kaç yıl geçti hala devam ediyor