Reisim kaplumbağayı darmaduman ederReisin, kaplumbağayı elemesi.. @Emre Ozansoy intihar eder herhalde
------
Al işte yine Hikmet yazdı. Gökhan sen Survivor tarihinin en aptal yarışmacısı olabilirsin...
Reisim kaplumbağayı darmaduman ederReisin, kaplumbağayı elemesi.. @Emre Ozansoy intihar eder herhalde
Berkan Nisa yı yazdıŞimdi bunlar Yağmur yazıyor ama Gökhan kesin Hikmet yazacak yine @xemrexxx
İyi yaptı, oylar dağıldıBerkan Nisa yı yazdı
Anıl a kaldı olayİyi yaptı, oylar dağıldı
Gökhan'ı iki hafta önce salmıştık diye hatırlıyorum bundan olmaz Patatesin kralıReisim kaplumbağayı darmaduman eder
------
Al işte yine Hikmet yazdı. Gökhan sen Survivor tarihinin en aptal yarışmacısı olabilirsin...
Ayşe yazar o, Ayşe aday Gökhan Yağmur yazsa eşitlik olurdu da yine de Ayşe çıkardı muhtemelenAnıl a kaldı olay
Gökhan büyük patates ya Hem performans 0 hem de zeka strateji 0Gökhan'ı iki hafta önce salmıştık diye hatırlıyorum bundan olmaz Patatesin kralı
Adamın öne çıkan bir tane özelliği yok boş çar Dondurma reisin bile daha çok katkısı var yarışmayaAyşe yazar o, Ayşe aday Gökhan Yağmur yazsa eşitlik olurdu da yine de Ayşe çıkardı muhtemelen
------
Gökhan büyük patates ya Hem performans 0 hem de zeka strateji 0
Ama tip her şeyden önemli olduğu için bu ikisinin Survivor'un büyük çoğunluğundan daha fazla kitlesi varAdamın öne çıkan bir tane özelliği yok boş çar Dondurma reisin bile daha çok katkısı var yarışmaya
Gökhan'ın sanıldığı kadar çok büyük bir kitlesi yok bence Turabi yok etmişti onu kendi sezonunda Bir süre sonra gg olurAma tip her şeyden önemli olduğu için bu ikisinin Survivor'un büyük çoğunluğundan daha fazla kitlesi var
Açık oylamaya kalırsa iş yine koloni kazanır, önemli olan anıl ın yazması. Berkan zaten koloniyi tehlikeye atmazBu Gökhan kadar mal biri olamaz...
Yok oldu dediğin adam finale çıktı, karşısındaki adam da Turabi zaten daha ne olsunGökhan'ın sanıldığı kadar çok büyük bir kitlesi yok bence Turabi yok etmişti onu kendi sezonunda Bir süre sonra gg olur
Bu arada Gökhan Yağmur'a aşık diye yorumlar görüyorum