The_Erinch
Favori Üye
Ule dedim şimdi bunlar uyarı verir silem dedim anında alıntı yapmışın 😂😂Nesi argo haklı
Ule dedim şimdi bunlar uyarı verir silem dedim anında alıntı yapmışın 😂😂Nesi argo haklı
@Maskeli Fedai aşık zaten yağmur A gökhan da olabilirYok oldu dediğin adam finale çıktı, karşısındaki adam da Turabi zaten daha ne olsun
Gökhan Yağmur'a aşık olabilir cidden, bu mallıkların başka açıklaması olamaz
@Emre Ozansoy Atakancığıma nasıl diss attın sen 😂😂😂😅😅Bu arada Patronnnnn paspas ediyor herkesi..
Aslannnnnn 💪💪💪
Adada tek bir patron var o da Ogeday.@Emre Ozansoy Atakancığıma nasıl diss attın sen 😂😂😂😅😅
Laaa ooo Nisanın bile Patronu olamaz 😂😂Adada tek bir patron var o da Ogeday.
Bu çocuk hani gey idi??
Yazılma sırası Nisa ya gelince Ogeday nasıl aslan kesiliyor röportajda neyse belki Nisa gökhan ı ikna eder artıkNisa reisim yargı dağıtıyor...
Kaplumbağa da sahalara dönmüş. Gönüllüler için iyi haber
Bir oyun kazanmakta sıkıntı yok. Barış girsin potaya ama ikinci kez kazanırsa gönüllüler o zaman sıkıntı işteKaplumbağa yarışıyor kaybettik kesin
------
Nagi Queen postayı koydu
Nisa yı sokarlarsa potaya Evrim gider o zaman kesin takımlar karışmalıBir oyun kazanmakta sıkıntı yok. Barış girsin potaya ama ikinci kez kazanırsa gönüllüler o zaman sıkıntı işte
Ogeday haklı, o kadar isim varken Nisa mı yazılır şimdi Ama Berkan'ın derdi başka tabii, onun Survivor öncesinden kalma sıkıntısı var reisimle------
Yazılma sırası Nisa ya gelince Ogeday nasıl aslan kesiliyor röportajda neyse belki Nisa gökhan ı ikna eder artık
Nisa girmez potaya ya o kadar da değilBatuş
------
Nisa yı sokarlarsa potaya Evrim gider o zaman kesin takımlar karışmalı
Reisim prensesini yok etmeye devam ediyor... @Maskeli Fedai
@Maskeli Fedai yedek bozuntusunu mu seviyor? 😱Nisa girmez potaya ya o kadar da değil
------
Reisim prensesini yok etmeye devam ediyor... @Maskeli Fedai
Ayran gönüllü bizim Hainli Fedai@Maskeli Fedai yedek bozuntusunu mu seviyor? 😱