Reisim kaplumbağayı darmaduman ederReisin, kaplumbağayı elemesi.. @Emre Ozansoy intihar eder herhalde![]()
------
Al işte yine Hikmet yazdı. Gökhan sen Survivor tarihinin en aptal yarışmacısı olabilirsin...
Reisim kaplumbağayı darmaduman ederReisin, kaplumbağayı elemesi.. @Emre Ozansoy intihar eder herhalde![]()
Berkan Nisa yı yazdıŞimdi bunlar Yağmur yazıyor ama Gökhan kesin Hikmet yazacak yine@xemrexxx
İyi yaptı, oylar dağıldıBerkan Nisa yı yazdı![]()
Anıl a kaldı olayİyi yaptı, oylar dağıldı![]()
Gökhan'ı iki hafta önce salmıştık diye hatırlıyorum bundan olmazReisim kaplumbağayı darmaduman eder
------
Al işte yine Hikmet yazdı. Gökhan sen Survivor tarihinin en aptal yarışmacısı olabilirsin...
Ayşe yazar o, Ayşe adayAnıl a kaldı olay![]()
Gökhan büyük patates yaGökhan'ı iki hafta önce salmıştık diye hatırlıyorum bundan olmazPatatesin kralı
![]()
Adamın öne çıkan bir tane özelliği yok boş çarAyşe yazar o, Ayşe adayGökhan Yağmur yazsa eşitlik olurdu da yine de Ayşe çıkardı muhtemelen
------
Gökhan büyük patates yaHem performans 0 hem de zeka strateji 0
![]()
Ama tip her şeyden önemli olduğu için bu ikisinin Survivor'un büyük çoğunluğundan daha fazla kitlesi varAdamın öne çıkan bir tane özelliği yok boş çarDondurma reisin bile daha çok katkısı var yarışmaya
![]()
Gökhan'ın sanıldığı kadar çok büyük bir kitlesi yok bence Turabi yok etmişti onu kendi sezonundaAma tip her şeyden önemli olduğu için bu ikisinin Survivor'un büyük çoğunluğundan daha fazla kitlesi var![]()
Açık oylamaya kalırsa iş yine koloni kazanır, önemli olan anıl ın yazması. Berkan zaten koloniyi tehlikeye atmazBu Gökhan kadar mal biri olamaz...
Yok oldu dediğin adam finale çıktı, karşısındaki adam da Turabi zaten daha ne olsunGökhan'ın sanıldığı kadar çok büyük bir kitlesi yok bence Turabi yok etmişti onu kendi sezonundaBir süre sonra gg olur
Bu arada Gökhan Yağmur'a aşık diye yorumlar görüyorum![]()