Maskeli Fedai
Favori Üye
Ne anlıyorsun bu barbar sporundan.. @SherlockBenim yaptığım takımlara göre Parviz ile Gökhan'dan alacak sayıları Hikmet
------
Bir yandan da ŞL izliyorum kütük dostum![]()
Ne anlıyorsun bu barbar sporundan.. @SherlockBenim yaptığım takımlara göre Parviz ile Gökhan'dan alacak sayıları Hikmet
------
Bir yandan da ŞL izliyorum kütük dostum![]()
Belli olmaz Gizem bile Seda dan 6 sayı akmış bufğbe kadarMotive oynasa da kapasitesi yetmez Hikmet'i yenmeye![]()
Ee birkaç oyun alsın artık o kadar da değilBelli olmaz Gizem bile Seda dan 6 sayı akmış bufğbe kadar![]()
Elitliğini yesinler senin...Ne anlıyorsun bu barbar sporundan.. @Sherlock
Ee birkaç oyun alsın artık o kadar da değilBarış bile Ogeday'ı 1 kere mi ne yenmişti sanki
------
Elitliğini yesinler senin...
F1'imiz, tenisimiz dururken futbol izleyen benimle muhattap olmasın.. @SherlockEe birkaç oyun alsın artık o kadar da değilBarış bile Ogeday'ı 1 kere mi ne yenmişti sanki
------
Elitliğini yesinler senin...
5 tane f1 pilotu 5 tane tenisçi say lanF1'imiz, tenisimiz dururken futbol izleyen benimle muhattap olmasın.. @Sherlock
Vettel5 tane f1 pilotu 5 tane tenisçi say lan![]()
Schumacher reyiz yok muydu.. @Sherlock5 tane f1 pilotu 5 tane tenisçi say lan![]()
Performansı düşük isimleri seçe seçe, şaşırmadım.Nagi Queen 100 galibiyete ulaşan ilk yarışmacı olmuş 😱 helal kraliçemkudurun @serhatt @Emre Ozansoy @MasacRE @Maskeli Fedai
Ekli dosyayı görüntüle 116653
Seda be o 😱Performansı düşük isimleri seçe seçe, şaşırmadım.
Aşıktır belkiAy hala daha Parviz kalacak diyor. Çıldırtacak mısın be adam beni, yeter!![]()
F1 ile ilgin var madem niye F1 konusunu da kirletmiyorsun pis mesajlarınlaVettel
Hamilton
Leclerc
Carlos sainz
Bottas
Tenisle ilgilenmiyorum
------
Barış ile yakınlaşan loser olur 5.-6.ikem şimdi ilk 10 A zor giriyor merve
Onun nesine aşık olacak be? Şampiyonum o kadar zevksiz değil diyeceğim ama Ni** olayını da unutmamak gerek.Aşıktır belkiaşka saygı duy
![]()
Yarış saatlerine uyanamıyorumF1 ile ilgin var madem niye F1 konusunu da kirletmiyorsun pis mesajlarınla![]()
Eee tamam işte Nisa dan sonra olabilir dibi görmüşOnun nesine aşık olacak be? Şampiyonum o kadar zevksiz değil diyeceğim ama Ni** olayını da unutmamak gerek.