TheGodfather
Favori Üye
Benzemez kimse sanaAn itibariyle oynanan PSG maçında ilahlığını ilan eden gol tanrısı… Hiç akılda yokken birden Ballon D’or’un en büyük adayı olmuştur… @DarkLegenD @Maskeli Fedai @MEnes @12.Adam
Boğazında kalsın...
Akıyor be kardeşim...Boğazında kalsın...
Zeki müren Dinlesene çook güzel... @MasacREAkıyor be kardeşim...
Akıyor be kardeşim...
Abim bugün yine çok büyük top oynadı. Zeki Müren değil de Müzeyyen Senar'dan bu eser iyi gider kendisi için... @Maskeli Fedai @DarkLegenDZeki müren Dinlesene çook güzel... @MasacRE
Yine devreler karıştı...Abim bugün yine çok büyük top oynadı. Zeki Müren değil de Müzeyyen Senar'dan bu eser iyi gider kendisi için... @Maskeli Fedai @DarkLegenD
Çaktırma ben de youtube'a yazınca fark ettim Zeki Müren'in söylemediğiniYine devreler karıştı...
You bakar mısın videonun altında yorumlarda en son neler yazılmış, mobilde öyle bir sekme açılmıyor da.Çaktırma ben de youtube'a yazınca fark ettim Zeki Müren'in söylemediğini
Benzema ile ilgili bir şey yokYou bakar mısın videonun altında yorumlarda en son neler yazılmış, mobilde öyle bir sekme açılmıyor da.
Baktın da mı cevap veriyorsun? Sallıyor musun?Benzema ile ilgili bir şey yok
Baktım. En son 3 hafta önce var Benzema ile ilgili yorum. Muhtemelen PSG'yi eledikten sonra yazılmışBaktın da mı cevap veriyorsun? Sallıyor musun?
Yoldaşımın Günahını almışım.Baktım. En son 3 hafta önce var Benzema ile ilgili yorum. Muhtemelen PSG'yi eledikten sonra yazılmış
Ekli dosyayı görüntüle 116536