Abartmaaa"Biraz daha iyi bir oyun" yaklaşık olarak Giresunspor seviyesinde bir oyun oluyor. Bal olmaksızın bu turu geçme imkanı yok bu takımın.
Abartmaaa"Biraz daha iyi bir oyun" yaklaşık olarak Giresunspor seviyesinde bir oyun oluyor. Bal olmaksızın bu turu geçme imkanı yok bu takımın.
Kel hocana rövanşta tokat var
Kel hocana rövanşta tokat var
Bu adam daha ne yapsın be kardeşim... @Sherlock @MEnes @Maskeli Fedai @DarkLegenD @12.Adam
Bugün de verelim şarkımızı...
Ben de vereyim şarkıyı...
Uçan kaçan City karşısında 4-3 mağlup olduk deplasmanda, Bernabeu'da kafaya takmış bir adama bakar...
Kaleciyle birlikte defans hattının komple döküldüğü maçı 1 farklı geride bitirdiysek rövanşta bu adam fişi çeker Şerlok beyciğim...Uçan kaçan City karşısında 4-3 mağlup olduk deplasmanda, Bernabeu'da kafaya takmış bir adama bakar...
Kaleci hadi neyse de defans komple yoktu Utku beyciğim... John Wick kılıklı bu adam içeride hat-trick yapacaktır bir kez daha...Kaleciyle birlikte defans hattının komple döküldüğü maçı 1 farklı geride bitirdiysek rövanşta bu adam fişi çeker Şerlok beyciğim...
Çekirge bir sıçrar , iki sıçrar üçüncüde altına sıçar... @MasacREKaleci hadi neyse de defans komple yoktu Utku beyciğim... John Wick kılıklı bu adam içeride hat-trick yapacaktır bir kez daha...
Kurtua da yediği 4 gol dışında sahada yoktu Şerlok beyciğim. Bu kadar formda bir kaleciden ekstra bir şeyler bekliyor insan. O da önündeki rezillere ayak uydurdu maalesef...Kaleci hadi neyse de defans komple yoktu Utku beyciğim... John Wick kılıklı bu adam içeride hat-trick yapacaktır bir kez daha...
Uçan kaçan City karşısında 4-3 mağlup olduk deplasmanda, Bernabeu'da kafaya takmış bir adama bakar...
O gün Tucheliban terör örgütü tarafından tuzağa düşürülmüştük. 😡😡
Yine mi be kardeşim... Neden bize devamlı bu şarkıyı çaldırıyorsunuz. Bakın bundan rahatsız olan kel seviciler var. Yapma etme abim benim üzme bu insanları... @MEnes @Maskeli Fedai @12.Adam @DarkLegenD
Kel seviciler… Utku beyciğim bu nasıl bir örgüttür ki kazandıkları savaş yok. @MEnes @12.Adam @DarkLegenDYine mi be kardeşim... Neden bize devamlı bu şarkıyı çaldırıyorsunuz. Bakın bundan rahatsız olan kel seviciler var. Yapma etme abim benim üzme bu insanları... @MEnes @Maskeli Fedai @12.Adam @DarkLegenD
Kaybedenler kulübü Şerlok beyciğim @Maskeli Fedai de bu örgüttendi sanırım. Real galibiyeti üzerine dünkü gibi ışık hızıyla buralara gelmediğine göre bir köşede oturup ağlıyor olmalı şu anda bizim kütükKel seviciler… Utku beyciğim bu nasıl bir örgüttür ki kazandıkları savaş yok. @MEnes @12.Adam @DarkLegenD
Küffar bir kez daha yok edildi Utku beyciğim, biz bu filmi kaçıncı kez izliyoruz ya. Ama bu sezonki en fenasıydı, Hainli Fedai ve saz arkadaşları 22-23 sezonu gelmeden çıkmaz inlerinden ahahahahahah.Kaybedenler kulübü Şerlok beyciğim @Maskeli Fedai de bu örgüttendi sanırım. Real galibiyeti üzerine dünkü gibi ışık hızıyla buralara gelmediğine göre bir köşede oturup ağlıyor olmalı şu anda bizim kütük
Yine mi be kardeşim... Neden bize devamlı bu şarkıyı çaldırıyorsunuz. Bakın bundan rahatsız olan kel seviciler var. Yapma etme abim benim üzme bu insanları... @MEnes @Maskeli Fedai @12.Adam @DarkLegenD
Leşsiniz.. Ama gerçekten büyük leşsiniz...Kel seviciler… Utku beyciğim bu nasıl bir örgüttür ki kazandıkları savaş yok. @MEnes @12.Adam @DarkLegenD
Şanlı Liverpool'umuzun gerekeni yapacağına inanıyorum...Leşsiniz.. Ama gerçekten büyük leşsiniz...