Bir değiller ki ayrılsınlar.Nisa Ogeday A biraz daha sallarsa ayrılırlar serhat radarlarını açık tutsun
Bir değiller ki ayrılsınlar.Nisa Ogeday A biraz daha sallarsa ayrılırlar serhat radarlarını açık tutsun
kim bu acunun yunan yarişmacısı mı??@serhatt seneye buna verir oyunu@MasacRE @Maskeli Fedai @Emre Ozansoy @Angelica @dosimosi @Forumdash
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Ne yunanı be hakiki türk malı.kim bu acunun yunan yarişmacısı mı??![]()
yunana da ver gönlünü nolcakNe yunanı be hakiki türk malı.![]()
Ben dizime Nisayı alırım belki iyi oynadı periyi tipide eski arkadaşıma benziyorAy neyse @MasacRE @Maskeli Fedai @Forumdash yani ex aşkitoların izleyip strateji yapmayı öğrenir umarım
Veririm ne olacak bende yarı Yunan'ım zaten.yunana da ver gönlünü nolcak![]()
Ne geniş gönüllüsün herkese açıyorsun gönlünüVeririm ne olacak bende yarı Yunan'ım zaten.![]()
Sevabı büyük geniş gönüllü olmanın.Ne geniş gönüllüsün herkese açıyorsun gönlünü@Forumdash
Nagi ablam zirvede tek başına Queen 💖💖❤️❤️Ardahan ın karşısına nefret abidesi Yağmur çıkmadıkça.. 3 oyunu ünlülerde kaybetse giden Ardahan olacaktır.
Gizemin Bora yada Furkanı elediği gerçeğini düşündüğünüzde zaten Ardahanı çok rahat eler.
Ardahan gerçekten aslında hiçbir etkisi olmayıp sadece kendini biryere yamamak adına her hafta birilerini yalayan bir tip...
Yılan grubu sağlam soktu arkasından yolladılar potaya..
Bu arada şu Yokluk Adasıda gerçekten aşırı ağır gözüküyor...Bu kadar ağır bir kurguya gerek var mı bilmiyorum ama sosyal medyada çok tepki almış sanırım uzun sürmez.Sürgün adası bir nebze daha insaniydi çünkü.
Gönüllülerde başta Yağmur,Berkan,Seda ve Sude nefretimden Nisa aşırı tatlı geliyor gözüme...Ve umarım Nisa-Evrim-Ayşe-Gökhan şu Koloni grubunu dağıtacak. Ogeday safıda gözünü açsa...
Ünlülerde ise herşey yolunda bana göre...Yüksek ego savaşları beklenen bir durumdu.
Nagihan performansda Berkanı geçerek makine haline dönüştü.
Atakanında son dönemde performansının artması destekleyeni olarak memnun etti beni...
Gerçeklere verecek cevabın yok mu?
Badem gibi hızlısın ama onun gibi sayı alamıyorsun sen de boşa çabaGerçeklere verecek cevabın yok mu?![]()