Kesse ne olur ki tüm serveti kasamda.
Kesse ne olur ki tüm serveti kasamda.
O da güzel hikaye ha kütük dostum.. Ogesu'yu şampiyon yaptırmayacağız..Ogeday bademi parçaladığı gibi Atakan'ı da parçalayacak yakında...
Sen kendine bak, ikinizden de gencim.
2017'de yaptırmadığınız gibi miO da güzel hikaye ha kütük dostum.. Ogesu'yu şampiyon yaptırmayacağız..
1 ay sen 'Kesse ne olur ki tüm serveti kasamda.![]()
O bir kere olur2017'de yaptırmadığınız gibi mi![]()
İkinci geliyor kütük hazırlanO bir kere olur![]()
Ben 12 ay da böyleyim.1 ay sen '
------
Queen zirvede :
Finalde bunu yenip şampiyon oluruz Adem'in yaptığı gibi
Ağzını hayra aç uğursuz.
Cesedin güzel olur öteki tarafta lazım olur zebani ile oynanırkenAğzını hayra aç uğursuz.![]()
Avcunu yalarsınFinalde bunu yenip şampiyon oluruz Adem'in yaptığı gibi![]()
Ben her yaşta güzel olacağım için problem yok.Cesedin güzel olur öteki tarafta lazım olur zebani ile oynanırken
------
Avcunu yalarsın![]()
Kütük yol yakınken gel bizim tarafımızaFinalde bunu yenip şampiyon oluruz Adem'in yaptığı gibi![]()
Senin taraf kim? Aycan? Mert? Sercan? Aa şey onların hepsi evine dönmüştü değil miKütük yol yakınken gel bizim tarafımıza![]()
Ahahahaha onlar zayıf halkaydı ve gittiler kütükSenin taraf kim? Aycan? Mert? Sercan? Aa şey onların hepsi evine dönmüştü değil mi![]()
2020'de şampiyon ilan ediyordun ya kelcanı kütükAhahahaha onlar zayıf halkaydı ve gittiler kütük![]()
2020'nin gerçek şampiyonu Sercan'dır zaten2020'de şampiyon ilan ediyordun ya kelcanı kütük![]()