TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

2020'nin gerçek şampiyonu Sercan'dır zaten :A Büyük oylama saçmalığı olmasaydı finale çıkacaktı.. Ben bu seneden bahsediyorum :A
Hı hı gördük gerçek şampiyonu :A

Bu sene kimi desteklediğin belli değil ki. Gel bizim tarafımıza diyorsun daha kendin bile bilmiyorsun kimi desteklediğini :A
------

Koloni Evrim'i yollayamayınca kendilerine rahat yollayabilecekleri bir kurban seçmişler :A

• Güldürdün
Reactions: Maskeli Fedai
Hı hı gördük gerçek şampiyonu :A

Bu sene kimi desteklediğin belli değil ki. Gel bizim tarafımıza diyorsun daha kendin bile bilmiyorsun kimi desteklediğini :A
------

Koloni Evrim'i yollayamayınca kendilerine rahat yollayabilecekleri bir kurban seçmişler :A
Son bir ay Avengers grubunu madara etmişti hatırla kütük :A Şimdilerin istatistik birincisini ağlatıyordu kendisi :A

Ünlüler tarafına bekleniyorsunuz.. :A Mavilerden Nisa ve Gökhan hariç gerisini tutmuyorum :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Son bir ay Avengers grubunu madara etmişti hatırla kütük :A Şimdilerin istatistik birincisini ağlatıyordu kendisi :A

Ünlüler tarafına bekleniyorsunuz.. :A Mavilerden Nisa ve Gökhan hariç gerisini tutmuyorum :A
İşte bu sene gördük çakma şampiyonunuzun nasıl madara olduğunu :A

Şampiyonum ve reisim mavilerdeyken kırmızılarla işim olmaz :A
------

Ardahan satış koydu yine:F
Koloni grubu da dağılmış :A Ogeday ile Ardahan Evrim demişti çünkü. Herhalde Anıl da Evrim yazdı diğer kızlara uymayıp :A

------

Koloni grubu da dağılmış :A Ogeday ile Ardahan Evrim demişti çünkü. Herhalde Anıl da Evrim yazdı diğer kızlara uymayıp :A
Bu sene evlilik yaramadı :A

Reise evet ama diğerine hayır kolonilere ateş etmediği sürece şampiyonluğu unutsun :A

• Güldürdün

------

Hepsi 4 oy olursa kaos :F bence Ardahan 5 oy olur
------

Batuş tan sonrası çöp :F

------

Seda+anıl 45 puan ; Nagi tek başına 48 puan @Emre Ozansoy mort :A @MasacRE

• Güldürdün
Bu sene evlilik yaramadı :A

Reise evet ama diğerine hayır kolonilere ateş etmediği sürece şampiyonluğu unutsun :A
Ogeday geçen seferki gibi performansıyla ve efendiliğiyle şampiyon olacak :A
------

Hepsi 4 oy olursa kaos :F bence Ardahan 5 oy olur
------

Batuş tan sonrası çöp :F

------

Seda+anıl 45 puan ; Nagi tek başına 48 puan @Emre Ozansoy mort :A @MasacRE

Koloni grubu bile akıllanmış baktılar Evrim'i gönderemiyorlar dediler bari Arhadan yazalım o gitsin :A Ama diğer tarafta da hiç akıl yok be kardeşim. Hikmet'in geçen hafta çıktığı potayı görmediniz mi. O adamı gönderemezsiniz şu an işte niye yazıyorsunuz boşuna. Yazın Yağmur'u gitsin :A

------

Koloni grubu bile akıllanmış baktılar Evrim'i gönderemiyorlar dediler bari Arhadan yazalım o gitsin :A Ama diğer tarafta da hiç akıl yok be kardeşim. Hikmet'in geçen hafta çıktığı potayı görmediniz mi. O adamı gönderemezsiniz şu an işte niye yazıyorsunuz boşuna. Yazın Yağmur'u gitsin :A
Kırmızı kaybederse barış otomatik aday, hikmet aday olursa hikmeti göndermek mavi takımın elinde Ogeday + anıl ya da Evrim i aday yapıp şutlar lar ayucuğu:A

• Güldürdün
------

Bunların grubunda lider eksikliği var kütük dostum :A Zincirin en zayıf halkasını kırmak varken hala kafalarına göre takılıyorlar..

• Üzücü
Kırmızı kaybederse barış otomatik aday, hikmet aday olursa hikmeti göndermek mavi takımın elinde Ogeday + anıl ya da Evrim i aday yapıp şutlar lar ayucuğu:A
O dediğin mümkün değil :A Anıl, Ogeday gibi isimler yazdırmazlar kendilerini. Ancak yazılabilecek isimler üzerinden ilerlersin. Orada da en mantıklı isim Yağmur :A
Bunların grubunda lider eksikliği var kütük dostum :A Zincirin en zayıf halkasını kırmak varken hala kafalarına göre takılıyorlar..
Strateji uzmanı Hakan reis dahil olmalı bu takıma...

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Evrim olur diye bekliyordum, Ardahan şaşırttı. :A
Eee yok artık :A
------

Gönlümü verdim gönlümü. :bhr:
Sen sadece gönülle yetinmezsin :A
------

O dediğin mümkün değil :A Anıl, Ogeday gibi isimler yazdırmazlar kendilerini. Ancak yazılabilecek isimler üzerinden ilerlersin. Orada da en mantıklı isim Yağmur :A

Ardahan zaten bir yağmur u eler kendi takımından :A

Eee yok artık :A
------

Sen sadece gönülle yetinmezsin :A
------

Ardahan zaten bir yağmur u eler kendi takımından :A
Yağmur'u aday yapamazlarsa Babuş yolcu zaten bu hafta :A Koloni bir tane zayıf aday çıkardığı için şimdi gönül rahatlığıyla Evrim'i ikinci aday yapar. Diğerleri de zaten Hikmet'le uğraşmaktan Yağmur'a sırayı getiremezler :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx

Hakan ve Semih'ten birisi olsaydı şu an koloni tayfası çoktan azınlığa düşmüştü kütük dostum.. Gökhan ile anca bu kadar..

• Harika
Hakan ve Semih'ten birisi olsaydı şu an koloni tayfası çoktan azınlığa düşmüştü kütük dostum.. Gökhan ile anca bu kadar..
Gökhan'da strateji yok ki kütük dostum. Kafayı takmış her hafta Hikmet yazıp duruyor. Şimdi sırası değil işte doğru zamanı bekle o zaman yap hamleni...

• Üzücü
Reactions: Maskeli Fedai
  • Güldürdün
Reactions: MasacRE and serhatt