DERHAL ATV'Yİ AÇ!!!Okumayı bahane ederek evlenmeyecek aklı sıra nankör Meryem... Bırak Rıfat şu pisliği.
O diziyi daha izlemem. Gönül Dağı daha güzel gibi ondan.DERHAL ATV'Yİ AÇ!!!
Tempo yok bu dizide, ben izlerken estetik yapıp mimiğini kaybedenler gibi hissettim.O diziyi daha izlemem. Gönül Dağı daha güzel gibi ondan.
Bu köylü de ne boş yapıyor, ne adam öldürmesi ne çocuk öldürmesi. 😱 Duydukları şeylerin doğru olup olmadığını bile bilmiyorlar adama tepki gösteriyorlar.
Meryem gerçekten iğrenç bir karakter yazık kafasına. Bence Sumru'dan çok daha kötü...Allah belanı versin Meryem. Rıfat'ın ayarlarını bozdu, gitti gül gibi adam.
Yüzü gülmesin bir daha... Daha çok şey yazardım da bir pislik için uyarı almayalım boşuna.Meryem gerçekten iğrenç bir karakter yazık kafasına. Bence Sumru'dan çok daha kötü...
Hangi kitaba göre?Rıfata yazık oldu. Kitaba göre Rıfat dağda deli şekilde çoban olarak devam ediyor diyorlar. Ama bakalım dizi nasıl devam ettirecek. Meryem tamamiyle çıktı mı çıksın lütfen.. 😡
Bozkırda Altmışaltı. Mustafa Çiftçi.Hangi kitaba göre?
Allah'ın hediyesiydi o bana.Ramazan'ın babası iyi güldürdü. Sütümü helal etmem ne ya?
Su içmeye çalışması ve "ne güzel unutmuştum içecektim lıkır lıkır" demesi.
İzlemeye başladım demeyelim de Survivor'ın reklam aralarında açıyorum bazen.Allah'ın hediyesiydi o bana.
Sen de izlemeye başladın sonunda.