Saçmalık demek kibar kalıyorİyi adam ilan etmek için böyle bir saçmalık uydurdular.
Saçmalık demek kibar kalıyorİyi adam ilan etmek için böyle bir saçmalık uydurdular.
Seyirciyi şey yerine koyuylar bitse de gitsek. .ssSaçmalık demek kibar kalıyor
Alkışlayarak dişarı çıkSeyirciyi şey yerine koyuylar bitse de gitsek. .ss
Onu bile hak etmiyorlar...Alkışlayarak dişarı çık
Sana da bunu söylettiler ya @EmreCan Allah kurtarsın seniOnu bile hak etmiyorlar...
Sezar’ın hakkı Sezar’a, ben her zaman doğruları konuşurum.Sana da bunu söylettiler ya @EmreCan Allah kurtarsın seni
40 yılda 1Sezar’ın hakkı Sezar’a, ben her zaman doğruları konuşurum.
Nasıl mantıklı neden değil Bu adam Demirden şahsi intikam almak için geldi. Üstelik iş yaptığı adam olarak tanıtıldı karakter.
Valla mayışmıştım uyuyordum geri uyandım kaçırmak istemezdim bu bölümü.Yesss.
@serhatt ın bu konuda tek ilgilendiği kısım ikisinin keşiştiği noktada olabilmekCamdaki kız bu hafta çok daha önemli onu izliyorum
Bişey sorcam. Bu hakan gümüşoğlu Demir buna yamuk yaptı demiyormuydu? Kız kardeşinin intikamı olarak.
Şimdi Hakanı silah kaçakcası değil de istihbarah ajaı gibi bişey olarak gösteriyorlar.
Böyle saçmalık mı olur yaa @serhatt Bunların yolunun kesişmesi için Demir'in de istihbaratlık bi olayı olmalıydı.
Seni kesseler de kurtulsak. Her fokun altından çıkıyorsun.@serhatt ın bu konuda tek ilgilendiği kısım ikisinin keşiştiği noktada olabilmek
Yalan mı dediğimSeni kesseler de kurtulsak. Her fokun altından çıkıyorsun.
Adı bata.
Fikret aklayacak.Adı bata.
Her şeyin yalan senin.Yalan mı dediğim