ATV Bir Zamanlar Çukurova - Dizi Yorumları

Ne de güzel yaptı helal olsun çok şaşırdım beklemiyordum. :A

Bende beklemiyordum dicem de önizleme de gördüm. Yaa aşırı heyecanlıymış. :A

İşte BZÇ farki. 😎
teknoloji ve zaman bakımından gömesim var :F:F ve sizin kadar heycanlanamadım. Müjganın dağ evine gidişi gibi bir etki yaratmadı bende:A Müjgan > Züleyha oluyor bu durumda:A

Şimdi Demir'i aklamak mı niyetleri bu arada? :F

teknoloji ve zaman bakımından gömesim var :F:F ve sizin kadar heycanlanamadım. Müjganın dağ evine gidişi gibi bir etki yaratmadı bende:A Müjgan > Züleyha oluyor bu durumda:A

Anlamak istediğin gibi anlıyorsun Demir'in Şermin'e yaptığı haksızlıklar yüzünden Betül öyle şeyler yaptı aklamıyor kimse onu senin dışında. :F
Ben görmemiştim iyi oldu. :A
Bolum baslamadan önce gordum ben. :A

Anlamak istediğin gibi anlıyorsun Demir'in Şermin'e yaptığı haksızlıklar yüzünden Betül öyle şeyler yaptı aklamıyor kimse onu senin dışında. :F

Bolum baslamadan önce gordum ben. :A
Züleyha zaten biliyor Şermin ile Demir'in arasındaki hüsümeti:F Demir ile Şermin bariştilardı sonlara doğru:F

Betül'ü rezil ederek Demir'i aklayacakalar işte:F Demir ağamın arkaasindan ne iş yapmışlar.koynunda yılan beslemiş dicek/demişlerdir marabalar :F

• Güldürdün
Reactions: EmreCan
Züleyha zaten biliyor Şermin ile Demir'in arasındaki hüsümeti:F Demir ile Şermin bariştilardı sonlara doğru:F

Betül'ü rezil ederek Demir'i aklayacakalar işte:F Demir ağamın arkaasindan ne iş yapmışlar.koynunda yılan beslemiş dicek/demişlerdir marabalar :F
Öncelikle Demir bir marabaydı bunu belirtmek isterim. :A

İyi yapmıslar saf olmasaydı o da malına mülküne sahip cıksaydı. :F
Betül ile Sermin sonuna kadar hakliiiiiiiiiii. :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Öncelikle Demir bir marabaydı bunu belirtmek isterim. :A

İyi yapmıslar saf olmasaydı o da malına mülküne sahip cıksaydı. :F
Betül ile Sermin sonuna kadar hakliiiiiiiiiii. :A
Ben betül ile şermini tutuyorum zaten :F Betül üzerinden Demir'i batırdıgı gibi aklamaya çalişan zülüş denen koca manyağina laf ediyorum:F beter olsun zülüş diyorum:A

• Güldürdün
Reactions: EmreCan

Neyi neye bağladın ya yuh. Dediklerinle bu durum arasında bir bağ kuramadım. :A

Demir'in konuyla hiçbir alakası yok iyice saçmaladın!!!

• İlginç
Reactions: Forumdash