Aboo Züleyha akıllı çıktı yav olamaz Betül gidemez. :/ @Forumdash @serhatt
Başladı mı yeni bölüm?Aboo Züleyha akıllı çıktı yav olamaz Betül gidemez. :/ @Forumdash @serhatt
İzlemiyorum bu akşam sonra izlerim.
Ben izliyorum da izlemicem şimdilik hafta sonu tamamlarım bölümü, ders çalışmaya gidiyorum.İzlemiyorum bu akşam sonra izlerim.
Geç kalmışsın bölüm bitecek neredeyse.Ben izliyorum da izlemicem şimdilik hafta sonu tamamlarım bölümü, ders çalışmaya gidiyorum.
napmiş napmiş??? züleyha ve akıl aghdjsaklasşAboo Züleyha akıllı çıktı yav olamaz Betül gidemez. :/ @Forumdash @serhatt
Ne sandın hanımağamızı. Betül'e fwna oyun oynamis.napmiş napmiş??? züleyha ve akıl aghdjsaklasş
Ne de güzel yaptı helal olsun çok şaşırdım beklemiyordum.Ne sandın hanımağamızı. Betül'e fwna oyun oynamis.
Bende beklemiyordum dicem de önizleme de gördüm. Yaa aşırı heyecanlıymış.Ne de güzel yaptı helal olsun çok şaşırdım beklemiyordum.
İşte BZÇ farki. 😎Sahneye bak. 😱
Ben görmemiştim iyi oldu.Bende beklemiyordum dicem de önizleme de gördüm. Yaa aşırı heyecanlıymış.
İşte BZÇ farki. 😎
Ne de güzel yaptı helal olsun çok şaşırdım beklemiyordum.
teknoloji ve zaman bakımından gömesim var ve sizin kadar heycanlanamadım. Müjganın dağ evine gidişi gibi bir etki yaratmadı bende Müjgan > Züleyha oluyor bu durumdaBende beklemiyordum dicem de önizleme de gördüm. Yaa aşırı heyecanlıymış.
İşte BZÇ farki. 😎
Anlamak istediğin gibi anlıyorsun Demir'in Şermin'e yaptığı haksızlıklar yüzünden Betül öyle şeyler yaptı aklamıyor kimse onu senin dışında.teknoloji ve zaman bakımından gömesim var ve sizin kadar heycanlanamadım. Müjganın dağ evine gidişi gibi bir etki yaratmadı bende Müjgan > Züleyha oluyor bu durumda
Şimdi Demir'i aklamak mı niyetleri bu arada?
Bolum baslamadan önce gordum ben.Ben görmemiştim iyi oldu.
Züleyha zaten biliyor Şermin ile Demir'in arasındaki hüsümeti Demir ile Şermin bariştilardı sonlara doğruAnlamak istediğin gibi anlıyorsun Demir'in Şermin'e yaptığı haksızlıklar yüzünden Betül öyle şeyler yaptı aklamıyor kimse onu senin dışında.
Bolum baslamadan önce gordum ben.
Öncelikle Demir bir marabaydı bunu belirtmek isterim.Züleyha zaten biliyor Şermin ile Demir'in arasındaki hüsümeti Demir ile Şermin bariştilardı sonlara doğru
Betül'ü rezil ederek Demir'i aklayacakalar işte Demir ağamın arkaasindan ne iş yapmışlar.koynunda yılan beslemiş dicek/demişlerdir marabalar
Ben betül ile şermini tutuyorum zaten Betül üzerinden Demir'i batırdıgı gibi aklamaya çalişan zülüş denen koca manyağina laf ediyorum beter olsun zülüş diyorumÖncelikle Demir bir marabaydı bunu belirtmek isterim.
İyi yapmıslar saf olmasaydı o da malına mülküne sahip cıksaydı.
Betül ile Sermin sonuna kadar hakliiiiiiiiiii.
İki tarafa da birşey olmasin.Ben betül ile şermini tutuyorum zaten Betül üzerinden Demir'i batırdıgı gibi aklamaya çalişan zülüş denen koca manyağina laf ediyorum beter olsun zülüş diyorum
Neyi neye bağladın ya yuh. Dediklerinle bu durum arasında bir bağ kuramadım.teknoloji ve zaman bakımından gömesim var ve sizin kadar heycanlanamadım. Müjganın dağ evine gidişi gibi bir etki yaratmadı bende Müjgan > Züleyha oluyor bu durumda
Şimdi Demir'i aklamak mı niyetleri bu arada?