O reklam harikaydı.Göruyorsunuz anlatmaya gerek yok @EmreCan
Çok heyecanlı.Sattığım yok sadece sıkıldığımı söyledim!!!
O reklam harikaydı.Göruyorsunuz anlatmaya gerek yok @EmreCan
Çok heyecanlı.Sattığım yok sadece sıkıldığımı söyledim!!!
Deli sana benzer be.Vahap gibi aynı. @serhatt
Sana benzettim ben.Deli sana benzer be.
Ben kimseden kaçmam kendine gel.Hep böyle ol emmi. @serhatt kaçtı, dayanamadı daha fazla.
Sen kendine gel hıhı kesin öylediiiirr.Ben kimseden kaçmam kendine gel.
Çatla.Sen kendine gel hıhı kesin öylediiiirr.
Sen çatla ben niye çatlayayım?Çatla.
Kıskanç olan sensin ben değil.Sen çatla ben niye çatlayayım?
Kimi kıskanmısım?Kıskanç olan sensin ben değil.
Camdaki kız bu hafta çok daha önemli onu izliyorumİzliyor musunuz? @serhatt @Forumdash
Silah kaçakçısı diyorlar hala, gömmen için mantıklı bir neden değil bu malesef. Şansına küs. Sen git o kötü diziyi izle.Camdaki kız bu hafta çok daha önemli onu izliyorum
Bişey sorcam. Bu hakan gümüşoğlu Demir buna yamuk yaptı demiyormuydu? Kız kardeşinin intikamı olarak.
Şimdi Hakanı silah kaçakcası değil de istihbarah ajaı gibi bişey olarak gösteriyorlar.
Böyle saçmalık mı olur yaa @serhatt Bunların yolunun kesişmesi için Demir'in de istihbaratlık bi olayı olmalıydı.
İyi adam ilan etmek için böyle bir saçmalık uydurdular.Camdaki kız bu hafta çok daha önemli onu izliyorum
Bişey sorcam. Bu hakan gümüşoğlu Demir buna yamuk yaptı demiyormuydu? Kız kardeşinin intikamı olarak.
Şimdi Hakanı silah kaçakcası değil de istihbarah ajaı gibi bişey olarak gösteriyorlar.
Böyle saçmalık mı olur yaa @serhatt Bunların yolunun kesişmesi için Demir'in de istihbaratlık bi olayı olmalıydı.
Nasıl mantıklı neden değil Bu adam Demirden şahsi intikam almak için geldi. Üstelik iş yaptığı adam olarak tanıtıldı karakter.Silah kaçakçısı diyorlar hala, gömmen için mantıklı bir neden değil bu malesef. Şansına küs. Sen git o kötü diziyi izle.
Yesss.İzliyor musunuz? @serhatt @Forumdash