Sen kendi işine bak.@serhatt Bihter mi oluverdin şimdi de?![]()
Sen kendi işine bak.@serhatt Bihter mi oluverdin şimdi de?![]()
Ben kendi işime bakıyorum, sana da bi bakayım dedim.Sen kendi işine bak.![]()
Aman eksik olma.Ben kendi işime bakıyorum, sana da bi bakayım dedim.![]()
Hadi yürü git.Aman eksik olma.![]()
Çaktı tokadı ecünnüye iyi oldu.
Sanada çaksın o tokattan.Çaktı tokadı ecünnüye iyi oldu.![]()
Sıkar o biraz.Sanada çaksın o tokattan.Babam
Mahkum'uaçtırdı...
Bakarım o sahneye
Bak da ibret al, sana ve @serhatt ' a da öyle bir tokat geliyor.![]()
Bakarım o sahneye![]()
Ayyy baktım baktım bakmaz olaydımBak da ibret al, sana ve @serhatt ' a da öyle bir tokat geliyor.![]()
Betül ahlaksız senaristler napsın?Ayyy baktım baktım bakmaz olaydımBetule napmişlar öyle laan? @serhatt gibi yaşlı adamlara yamandırmışlar hep para için
Fikretleyken ne kadar masum görunuyordu, güzelleşmişti. Şimdi mahvetmişler. Hayır bide yaşlı adamlarla ateşli öpüşme çekmiştirler🤢🤮
Abdülkadir o kadar da fena değil, Çolak aynı sen.Ayyy baktım baktım bakmaz olaydımBetule napmişlar öyle laan? @serhatt gibi yaşlı adamlara yamandırmışlar hep para için
Fikretleyken ne kadar masum görunuyordu, güzelleşmişti. Şimdi mahvetmişler. Hayır bide yaşlı adamlarla ateşli öpüşme çekmiştirler🤢🤮
Var artık vaaaar senaristi de yoldan çıkardı bu kız.ama yok artık yaa![]()
Abdulkadir ve Çolak şeytanın teki ama bir Behice etmez.Abdülkadir o kadar da fena değil, Çolak aynı sen.![]()
Behice tam bir entrika Queen idi.Var artık vaaaar senaristi de yoldan çıkardı bu kız.@serhatt
------
Abdulkadir ve Çolak şeytanın teki ama bir Behice etmez.![]()
Züleyha'yı hastanede öldürmeye çalıştığı sahne harikaydı.Behice tam bir entrika Queen idi.![]()
Geberteydi keşke. .ssZüleyha'yı hastanede öldürmeye çalıştığı sahne harikaydı.![]()
Bi de bana Züleyhaya laf ettim diye kızıyordun aynısını sen yaptınVar artık vaaaar senaristi de yoldan çıkardı bu kız.@serhatt
------
Abdulkadir ve Çolak şeytanın teki ama bir Behice etmez.![]()