Emre Ozansoy
Moderatör
Aşkım oynadı mı peki oyunda?Nagihan olsa da olmasa da ünlüler daha güçlü kadınlarda. Nagihan olunca fark daha da açılıyor sadece![]()
Aşkım oynadı mı peki oyunda?Nagihan olsa da olmasa da ünlüler daha güçlü kadınlarda. Nagihan olunca fark daha da açılıyor sadece![]()
Potoslu nitroNagihan olsa da olmasa da ünlüler daha güçlü kadınlarda. Nagihan olunca fark daha da açılıyor sadece
------
Anıl hadi burada bitir işi. Bayrağa giderse Ogeday'ımız yok çünkü![]()
Oynamadı. Oynasaydı kazanabilirdik belki bak doğruAşkım oynadı mı peki oyunda?
Belli oldu şimdi niye alamadığınız.Oynamadı. Oynasaydı kazanabilirdik belki bak doğru![]()
Bak bak Nagihan'ı sürgüne yolladılar diye nasıl düşman olmuş takımınaTebrikler Gönüllüler.Best Of'a bırakmadan kazansanız daha güzel olurdu.
Huzur bozuyor olabilir ama karşı takımdan çoğu kişiden rahat bir şekilde sayı alan bir yarışmacıyı sürgüne göndermek çok saçma. Bir dokunulmazlık ve önemli bir iletişim oyununu (ödül neydi bu arada tam?) kaybettiler, o olsa belki kazabilirdiler. Barış'ım ileride açılacak, eminim.Bak bak Nagihan'ı sürgüne yolladılar diye nasıl düşman olmuş takımınaDondurma reisin de 2'de 0 çekti bu arada
![]()
Ben de başını kaçırdım ama galiba hayranlarından gelen mesajları okuyacaklarmış. Barış'ın açılana kadar yarışma bitecekHuzur bozuyor olabilir ama karşı takımdan çoğu kişiden rahat bir şekilde sayı alan bir yarışmacıyı sürgüne göndermek çok saçma. Bir dokunulmazlık ve önemli bir iletişim oyununu (ödül neydi bu arada tam?) kaybettiler, o olsa belki kazabilirdiler. Barış'ım ileride açılacak, eminim.![]()
Kapattım Survivor'u da hiç şaşırmadım bu duyduğuma. Acun abim kaçırmaz böyle fırsatları hiçNi**'ya Makbule mesaj göndermiş. 😱
Ata Benli, Makbule Mert'e de mesaj yazdı diyordu.Kapattım Survivor'u da hiç şaşırmadım bu duyduğuma. Acun abim kaçırmaz böyle fırsatları hiç![]()
Sizinki de ne aç çıktı be@Emre Ozansoy @Angelica
Daha doymazsa @serhatt ı yesin@Maskeli Fedai @MasacRE @DarkLegenD @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Forumdash @Dosi
Erkeğini böyle savunmalısın @serhatt örnek al2 metre adam tabii yiycek![]()
Erkeğini böyle savunmalısın @serhatt örnek al@Forumdash genç zilli ler kapar sonra gider örolar dolarlar
![]()
Bence forumda da böyle hızlı bir eleme olmalıSonunda Survivor başlıyor..
Tatil yapanların tatileri 3 hafta içinde tatilleri bitiyor.
Sevindim.