The_Erinch
Favori Üye
Vallahi @xemrexxx Üzüldüm laaa , adam sağlam trolldü.Yunus Emre yi beklemiyordum yaa şok oldum ben Gökhan gider diye düşündüm hep ..
Yunus Emre yi beklemiyordum yaa şok oldum ben Gökhan gider diye düşündüm hep ..
Diğer 3 ü final 4lüsüne kalmış kişiler y. Emre'nin gideceği belliydiVallahi @xemrexxx Üzüldüm laaa , adam sağlam trolldü.
Biri @serhatt an kurtarsın beni deErkeğini böyle savunmalısın @serhatt örnek al @Forumdash genç zilli ler kapar sonra gider örolar dolarlar
Tüm paralarını aldım kim ne yaparsa yapsın bunağı.Erkeğini böyle savunmalısın @serhatt örnek al @Forumdash genç zilli ler kapar sonra gider örolar dolarlar
Bu sen geberene kadar mümkün olmayacak.
Bayılırım sadakatsiz erkeklere.
Acun dün ekstra'da Ayşe katılan son yarışmacı bundan sonra kimse gelmeyecek dedi ama Acun bu kuralları istediği gibi değiştiriyorBu arada elenen bir yarışmacının geri döneceği söyleniyordu bir ara. Umarım o dönecek kişi Yunus Emre olur.
Dediğin gibi bu Acun, ne yapacağı ne edeceği belli olmaz. Eğer bu durum kesinse ve gelen kişi (şimdilik elenmesine üzüldüğüm kişi) Yunus Emre olursa bir şey demem.Acun dün ekstra'da Ayşe katılan son yarışmacı bundan sonra kimse gelmeyecek dedi ama Acun bu kuralları istediği gibi değiştiriyor
Elemeye de senden başlamalıBence forumda da böyle hızlı bir eleme olmalı
Cuma dizileri zayıf zaten, Acun abim yok eder onları
Papatyanı yolladık, şimdi sırada Sercan var. Düşmanlarımızın hepsini teker teker göndereceğiz @Sherlock