- Reaksiyon puanı
- 31,799
- Puanı
- 1,059
Başladı 3-1 oldu bile. Ne ara başladı ben de anlamadım ama bunun da saatleri hiç belli olmuyorOyun başladı mı? 😱
Başladı 3-1 oldu bile. Ne ara başladı ben de anlamadım ama bunun da saatleri hiç belli olmuyorOyun başladı mı? 😱
Bugün izleyemeyeceğim oyunun büyük bir kısmını o zaman. Yeni diziyi izliyorum.Başladı 3-1 oldu bile. Ne ara başladı ben de anlamadım ama bunun da saatleri hiç belli olmuyor
İçinde bi acılık var ben de olsam ben de sevmezdimSizinki de ne aç çıktı be @Emre Ozansoy @Angelica
Daha doymazsa @serhatt ı yesin @Maskeli Fedai @MasacRE @DarkLegenD @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Forumdash @Dosi
Evet senin diziyle çakışmış o zaman Benim için de erken olması iyi oldu, akşam maç izleyeceğimBugün izleyemeyeceğim oyunun büyük bir kısmını o zaman. Yeni diziyi izliyorum.
Sesimi çıkarmam.Sizinki de ne aç çıktı be @Emre Ozansoy @Angelica
Daha doymazsa @serhatt ı yesin @Maskeli Fedai @MasacRE @DarkLegenD @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Forumdash @Dosi
Aynen Damla atletleri pataklıyordu hem 2016'da hem 2018'de, Turabi Batuhana karşı çok zor sayı veriyordu ve dediğin gibi burası All Star ona göre hazırlanacaksın.Berna kafayı yedi. All Star'dasın işte, en iyilerden biri olarak görmüyorsan kendini ne işin var orada.
Damla öyle, burada da Nisa ile Sude başa baş mücadele ediyor. Yağmur da çok fark yemeyip, atışlarıyla oyunlar kazanıyor. Berna'nın da sızlanacağına daha iyi hazırlanması gerekirdi.Aynen Damla atletleri pataklıyordu hem 2016'da hem 2018'de, Turabi Batuhana karşı çok zor sayı veriyordu ve dediğin gibi burası All Star ona göre hazırlanacaksın.
Bende bakacağım alanda olda yorumlaşalım, yoldaşım.Evet senin diziyle çakışmış o zaman Benim için de erken olması iyi oldu, akşam maç izleyeceğim
------
Sema Berna'dan sonra Evrim'i gözüne kestirdi ama o eşleşme kabul edilmeyince bari Yağmur ile idare edeyim dedi
Ben alandayımBende bakacağım alanda olda yorumlaşalım, yoldaşım.
Dün de çok geç diyordun. Acun ayarsız işte ne yaparsın.Oo Yasin Adem'i yendi Zaten saat de çok erken. Best of'a gideriz muhtemelen.
Dün programı kapatmayı unutmuştu AcunDün de çok geç diyordun. Acun ayarsız işte ne yaparsın.
Kadınlarda kaç kaç kaybettik?Dün programı kapatmayı unutmuştu Acun
8-6Kadınlarda kaç kaç kaybettik?