Teşekkürler yoldaşım. Reisimiz kaybetmiş.
Teşekkürler yoldaşım. Reisimiz kaybetmiş.
Evet bir oyuna çıkıp kaybetti reisim.Teşekkürler yoldaşım. Reisimiz kaybetmiş.
Kıbrıs dörtlümüz hazır.Ogeday'ın yokluğunda en güvenilir adamlarımız Berkan ile Anıl çok iyi gidiyor bugün
------
Evet bir oyuna çıkıp kaybetti reisim.
Dört koltuğu da bize bırakmazlar maalesefKıbrıs dörtlümüz hazır.
Acun bir haltlar mı yer?Dört koltuğu da bize bırakmazlar maalesef
Karşı takımdakilerin eli de armut toplamayacak sonuçtaAcun bir haltlar mı yer?
Ağaca ilk kim çıkarsa armutları o toplar.Karşı takımdakilerin eli de armut toplamayacak sonuçta
Galibiyetle lige veda etti.Papatya tam elenecekken iyi açıldı ha
Kardeşiyle eşleştirmeyenlere kapak olsun.Seda Elif'e fark attı valla helal olsun şov yaptı resmen.
Aman onunla eşleşmesin ona kaybediyor hepKardeşiyle eşleştirmeyenlere kapak olsun.
Beko,Yalnız süpürdü ha. Maça yetişeceğiz.Aman onunla eşleşmesin ona kaybediyor hep
------
BABAKOO
Aynen bu bitsin de kralın şovunu izleyeceğim dahaBeko,Yalnız süpürdü ha. Maça yetişeceğiz.
Kadınlar. Seda, Elif'i yendi.Gönüllüler ilk sayıyı kadınlarla mı aldılar yoksa erkeklerle mi?
İyi bari. Nagihan yokken kaybetmemişler. Erkeklerin de "best of"a getirmesi şaşırttı.Kadınlar. Seda, Elif'i yendi.
Ben best of kısmındaki sayıyı söyledim. Oyunda ünlülerde kadınlar gönüllülerde erkekler kazandıİyi bari. Nagihan yokken kaybetmemişler. Erkeklerin de "best of"a getirmesi şaşırttı.
Hay şom ağzımaAynen bu bitsin de kralın şovunu izleyeceğim daha
------
Kadınlar. Seda, Elif'i yendi.
Yok artık... 😱Ben best of kısmındaki sayıyı söyledim. Oyunda ünlülerde kadınlar gönüllülerde erkekler kazandı
Nagihan olsa da olmasa da ünlüler daha güçlü kadınlarda. Nagihan olunca fark daha da açılıyor sadeceYok artık... 😱