Fav10 Oscar Takımı 2021 | Yılın En İyilerini Birlikte İzleyelim

2-3 film daha izlerim bu hafta:X Şu en iyileri.

Yarış haline getiren kim? Nereden çıktı bu konu? :A
"Kıskanmadım, istesem seni geçerdim ama zaman kaybı olurdu. :A"

Bu cümle üzerine kurduğum bir cümleydi diğer cümle. :A Film izlemek değil ama seni ya da bir başkasını geçmek için, yani yarış için film izlemek zaman kaybı olur diyorum yani. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and serhatt

Bu cümle üzerine kurduğum bir cümleydi diğer cümle. :A Film izlemek değil ama seni ya da bir başkasını geçmek için, yani yarış için film izlemek zaman kaybı olur diyorum yani. :A
Anladım, bende bana diyorsun sandım. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Araf

Anladım, bende bana diyorsun sandım. :A

2.Mecnun diyor ki film arşivimi ve entelektüelimi genişletiyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: Araf and serhatt
Güncel Tablo (15.02.2022 itibari ile):

Ekli dosyayı görüntüle 114950

• Eksik veya hatalı puanınız/puanlarınız varsa belirtmenizi rica ederim.
  • Oscar Takımı şimdilik etkinliğe geçtiğimiz senelerde katılanlardan, katılacağını tahmin ettiğim kişilerden ve 2021 filmlerinden en azından 1 (bir) tanesine yorum yapmış olan kişilerden oluşuyor.
  • Bu listede şu an yer almayan ancak etkinliğe katılmak isteyenler, bu konu aracılığı ile veya özel mesaj yoluyla Fav10 Oscar Takımı'na dahil olabilirler. Ben de tabloya isimlerini ekleyebilirim.
  • Etkinlik sonunda puanlarınızın ortalamaya dahil edilebilmesi için tabloda şu an yer alan veya eklenecek filmlerden en az 7 (yedi) tanesini izlemiş, yorumlamış ve puan vermiş olmanız gerekmektedir. Yorumunuzun upuzun, imla kurallarına harfiyen uygun olması gibi bir şartlar yoktur.
  • Tablodaki "Dijital Platform" sütunu yalnızca ülkemiz (Türkiye) özelinde değildir.
  • Hem 2021 filmlerine hem de bu konuya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

@bazinga @serhatt @Araf @mesmeso @Tolstoyevski @Dosi @Forumdash @Sherlock @Aserat @DarkLegenD @The_Erinch @Ahmed @EmreCan @kerem @Mr.At @xdragxx @HeisenBerg @dreamy @MasacRE @MEnes @phoebebuffay @-potterhead- @Özgür @soo @Maskeli Fedai ve katılmak isteyen herkes…
Yoldaşlarımla yine rekor kırmışız.. @MEnes @MasacRE

@Sherlock, The Rocket'i Oscar filmleri arasında olduğunu hatırladım bir an ama değilmiş, onu da izledim ama izlemek istiyordum zaten. Bu filmi de ekleyebilirsin istersen. :A

@Sherlock, yine Oscar filmlerinde olduğunu sanıp bir filmi izledim, Swan Song. Red Rocket gibi unutmuş olabilirsin bu filmi de. :A

Aslında bütün filmleri izlemeyi düşünüyordum ama olumsuz yorumlar sebebiyle ve zaman kaybı olmaması sebebiyle bazı filmleri atlayacağım:
  • Being the Ricardos
  • Cyrano
  • Mass
  • The Eyes of Tammy Faye
  • The Humans
İzleyeceklerim:
  • Blue Bayou
  • Bendetta
  • Encanto
  • In the Heights
  • No Time To Die
  • Parallel Mothers
  • Petite Maman
  • Spider-Man: No Way Home
  • Riders of Justice
  • West Side Story
Sanırım toplamda 53 film var bazı eklemelerle birlikte, @Sherlock daha iyi bilir tabii. Bu filmleri bitirdiğimde 47 film izlemiş olacağım gibi.

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: bazinga