TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Ama onlara laf atıyorsun :D resmen deli yapıyorsun bizi ağır değilmi sence :A
Psikolojik destek almayı delilik olarak görüyorsan bu senin sorunun , her insanın hayatının çalkantılı dönemlerinde gidip destek alması kadar doğal bir şey yok . Ayrıca bir kişiyi fanı olacak kadar çok sevmek de bana göre psikolojik bir rahatsızlık . Bir kişiyi desteklemek ayrı bir şey , her yaptığını savunacak boyuta ulaşmak ayrı bir şey .

Psikolojik destek almayı delilik olarak görüyorsan bu senin sorunun , her insanın hayatının çalkantılı dönemlerinde gidip destek alması kadar doğal bir şey yok . Ayrıca bir kişiyi fanı olacak kadar çok sevmek de bana göre psikolojik bir rahatsızlık . Bir kişiyi desteklemek ayrı bir şey , her yaptığını savunacak boyuta ulaşmak ayrı bir şey .

Fatihcim bende destek almış biriyim o anlamda demedim canım niye fanı olup sevmekte ne var neden psikolojik rahatsızlık oluyormuş yanlış birşey düşünce bence kendimi bildikten sonra fan olabilirim bence bunda sorun yok :Dayrıca defalarca dedik biz hatası olunca söylüyoruz diye anlamamakta ısrar ediyorsun sen :D

• Güldürdün
Reactions: Cervantes
Fragman 10 numara 5 yıldız iken, bölüm 4 numara 1 yıldızdı :A
İzlediğime pişman etti yine program :A zaten odamda karantinaya almışım kendimi, vaktim boşa gitti diyememem ama hiç keyif vermedi. Baştan sona rezalet bir bölüm.
Oyunda resmen Gizem tek kalınca devam ettirdiler. Hadi devam etti diyelim, süre dolunca kazanan olmayınca puan alınmazdı önceki sezonlarda. Yani Gizem'in tekrar Berna'yı alma hakkı olmalıydı :A
Sonrasında dokunulmazlığı sadece erkeklerin oyununa bıraktıysanız ozaman 8 değil 10 yapan olmalıydı?
Atakan'ı hâlâ severim ama büyük bir hayal kırıklığı oldu bu sene. Keşke gelmeseydi. Güzel olan imajı bu sene yerle bir olacak kısa zamanda kendine gelmezse.

Hakedenlerin haksızlığa uğrayacağı bir sezon olacağı kesin.

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛
İnanılmaz hareketti bu ya, bu yarışmayı bırak Survivor tarihinin en unutulmaz anlarından biri. :A
Oo Şerlok beyciğimle aynı anda forumda buluştuk inanamıyorum :A Bugün izleyecek misiniz Kısmetse Olur'u şey pardon Survivor'u Şerlok beyciğim :A

Futbol oynarken de yılan gibiydi reis :A

İnanılmaz hareketti bu ya, bu yarışmayı bırak Survivor tarihinin en unutulmaz anlarından biri. :A

Oo Şerlok beyciğimle aynı anda forumda buluştuk inanamıyorum :A Bugün izleyecek misiniz Kısmetse Olur'u şey pardon Survivor'u Şerlok beyciğim :A
Foruma girmeden Wp den haberleştiniz mi lan, itiraf et... :A

Ahahahaha dedim Utku beyciğim ile şöyle derinlemesine Survivor yorumlamalıyız. :A (Yorumlamadılar. :A)

Mert gitse de program özüne dönse diyeceğim ama Acun beyciğim yine bulur bir şeyler. :A
Foruma girmeden Wp den haberleştiniz mi lan, itiraf et... :A
Ben yoldaşımın ne zaman burada olacağını hisseder ve gelirim, haberleşmeye gerek yok. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and 12.Adam
Yok haberleşmedik :A
İnanasım gelmiyor :A
Ahahahaha dedim Utku beyciğim ile şöyle derinlemesine Survivor yorumlamalıyız. :A (Yorumlamadılar. :A)

Mert gitse de program özüne dönse diyeceğim ama Acun beyciğim yine bulur bir şeyler. :A

Ben yoldaşımın ne zaman burada olacağını hisseder ve gelirim, haberleşmeye gerek yok. :A
Bana karşı neden bu hassasiyeti göstermiyorsun? Şişko kütük... :A