Ben zaten @Mircan Saye sana mesaj göndermedim mi diye sorduktan sonra anladım daha bir çenem düştü madem bir oyuna alet oldum devam dedim. @The_Erinch
Ben aslında Ömerim 🤣🤣🤣🤣🤣 @Yakamoz-Asi
Ben bile videoyu hazırlarken @Yakamoz-Asi yazmak istedim.😂
Bu arada yarışmada @Yakamoz-Asi seninde olmanı isterdim ama mesaj yazamıyorum sana , sanırım kapalı😔
Merhaba Ömer abi 2 nasılsın? @Yakamoz-Asi @YiğittBen aslında Ömerim 🤣🤣🤣🤣🤣 @Yakamoz-Asi
@Yiğitt cim, herkes Yurtdışına odaklandı, iyi oynadık valla 🙃🙃🙃
Evet teşekkür ederim yarışmayı güzelleştirdin. Her şey için sağol.Evet fark ettim ama geç oldu. Önemli değil ben böylede baya eğlendim. Baksana millet ben zannetti.
@Mircan Saye ' nin ters köşe yapacağı belliydi öbür maske kimdir düşünüyorum ama bulamıyorum.Evet fark ettim ama geç oldu. Önemli değil ben böylede baya eğlendim. Baksana millet ben zannetti.
@Mircan Saye ' nin ters köşe yapacağı belliydi öbür maske kimdir düşünüyorum ama bulamıyorum.
------
@mrt-06 diyorum ama ters köşe var bence.
Kepçe çıkarmışsın ne gülerim ama.Kepçe için tahminim yok, ben Gremline odaklanmıştım.
Aaaa Aaa bubağa bak 😱GREMLİN KİM?
YARIŞMAYA KATILAN TÜM ÜYELERE VE OY VEREN ÜYELERE TEŞEKKÜRLERİMLE...
@Angelica @Dosi @Zeyno @The_Erinch @Tolstoyevski @xdragxx @Araf @Cervantes @BARON男爵 @Gerekli24 @slhttnmtl @EmreCan @Emre Ozansoy @serhatt @Aserat @Özgür @Mr.At @Hazem @xemrexxx @bazinga @Billy Kane @denizz19 @Yiğitt @Yakamoz-Asi @Sherlock @mesmeso @12.Adam @phoebebuffay @batuhankaralar @MEnes @kerem @HeisenBerg @S.G.A.T. @Doğan @Polat Şaşmaz @ömer karataş @pompy @Burak97 @Forumdash @Hobbit @Jonsnow @Atlass @Fks14
Sana @The_Erinch ve @Emre Ozansoy diyen bendim ama Kepçe Kulak'ın sen olma ihtimalide var
🤫🤫🤫 Sona geldik😁Belki de hala ters köşe peşindeyiz @Mircan Saye ile
Oda ben çıkacam 🤣🤣🤣🤣Belki de hala ters köşe peşindeyiz @Mircan Saye ile
Oda ben çıkacam 🤣🤣🤣🤣
GREMLİN KİM?
@Angelica @Dosi @Zeyno @The_Erinch @Tolstoyevski @xdragxx @Araf @Cervantes @BARON男爵 @Gerekli24 @slhttnmtl @EmreCan @Emre Ozansoy @serhatt @Aserat @Özgür @Mr.At @Hazem @xemrexxx @bazinga @Billy Kane @denizz19 @Yiğitt @Yakamoz-Asi @Sherlock @mesmeso @12.Adam @phoebebuffay @batuhankaralar @MEnes @kerem @HeisenBerg @S.G.A.T. @Doğan @Polat Şaşmaz @ömer karataş @pompy @Burak97 @Forumdash @Hobbit @Jonsnow @Atlass @Fks14
Oda ben çıkacam 🤣🤣🤣🤣
Kızzz bozuntuya vermeyenler kimler yahuu 🙃🙃Sana @The_Erinch ve @Emre Ozansoy diyen bendim ama Kepçe Kulak'ın sen olma ihtimalide var
Bu arada Gremlin'in maskesini gördüğüm ilk zamanda anlamıştım çünkü en kıpır kıpır olan üye @The_Erinch herkes çok fazla Yakamoz ve Dosi dedi diye bozuntuya vermedik sonradan
Ben ikisine de odaklandim.Kepçe için tahminim yok, ben Gremline odaklanmıştım.
REKLAM
MYD TV YENİ İSİM VE YENİ LOGOYLA YAKINDA!