Vay @Yiğit vay baştan hep "mrt-06 ve ben yokuz" diyenden korkacaksın zaten.
@The_Erinch in yolundan gidiyoruz.Karda yürüyüp izini belli etmeyenlerden. @Yiğitt
Vay @Yiğit vay baştan hep "mrt-06 ve ben yokuz" diyenden korkacaksın zaten.
@The_Erinch in yolundan gidiyoruz.Karda yürüyüp izini belli etmeyenlerden. @Yiğitt
VE
10 BÖLÜM SÜREN MARATONUN SONUNA GELDİK.
BU YARIŞMA İÇİN GERÇEKTEN EMEK VERDİM.SİZLERE DAHA GÜZEL BİR ORTAM SUNMAK İÇİN VİDEO ŞEKLİNDE SUNDUM EMEĞİMİN KARŞILIĞINI DA ALDIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM.
YARIŞMAYA KATILAN TÜM ÜYELERE , YARIŞMA BOYUNCA DEĞERLİ YORUMLARINI PAYALŞAN ÖZELLİKLE @Dosi @Yakamoz-Asi @Emre Ozansoy @EmreCan VE TÜM ÜYELERE TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİYORUM. YARIŞMA BOYUNCA BENİ YALNIZ BIRAKMADIĞINIZ ÇOK SAĞOLUN.
YENI FORMATLARDA GÖRÜŞMEK ÜZERE. SAĞLICAKLA KALIN. İSTEMEDEN KALBİNİZİ KIRDIYSAM AFFOLA.
KENDİNİZE İYİ BAKIN.🤗
BÖLÜM MASKE MASKE SAHİBİ ÜYE 1 1.BÖLÜM PİSİCİK HAZEM 2 2.BÖLÜM SİVRİSİNEK MR.AT 3 2.BÖLÜM BEYAZ GELİNCİK TOLSTOYEVSKİ 4 3.BÖLÜM AVŞAR KUZUSU ANGELİCA 5 3.BÖLÜM STRATEJİK AKREP SERHAT 7 3.BÖLÜM BAYKUŞ AĞACI CERVANTES 8 3.BÖLÜM YEŞİL CANAVAR XDRAGX 9 4.BÖLÜM SEVİMLİ DODİ XEMREXX 10 4.BÖLÜM CUPCAKE ZEYNO 11 5.BÖLÜM KONUŞAN KİRPİ GEREKLİ24 12 6.BÖLÜM BALİNA MİRCAN SAYE 13 7.BÖLÜM THE RED KNİGHT ARAF 14 8.BÖLÜM BEYAZ KAPLAN BARON 15 8.BÖLÜM MAMUT ÖZGÜR 16 9.BÖLÜM KÖPEK ASERAT 17 9.BÖLÜM ASİL PENGUEN BAZİNGA 18 10.BÖLÜM GREMLİN THE_ERİNCH
YARIŞMAYA KATILAN TÜM ÜYELERE VE OY VEREN ÜYELERE TEŞEKKÜRLERİMLE...
@Angelica @Dosi @Zeyno @The_Erinch @Tolstoyevski @xdragxx @Araf @Cervantes @BARON男爵 @Gerekli24 @slhttnmtl @EmreCan @Emre Ozansoy @serhatt @Aserat @Özgür @Mr.At @Hazem @xemrexxx @bazinga @Billy Kane @denizz19 @Yiğitt @Yakamoz-Asi @Sherlock @mesmeso @12.Adam @phoebebuffay @batuhankaralar @MEnes @kerem @HeisenBerg @S.G.A.T. @Doğan @Polat Şaşmaz @ömer karataş @pompy @Burak97 @Forumdash @Hobbit @Jonsnow @Atlass @Fks14
VE
MASKE 1.Sİ
KEPÇE KULAK KİM?
Doğru yol.@The_Erinch in yolundan gidiyoruz.
Kendini burda ele vermişsin ama çözemedim.Ben yarışsam iyi karıştırırmışım, vaktim olsaydı ah ah
Çok teşekkürler abla😊Demek bizim angara bebesi @Yiğitt tii hee bak sennn
Mircancım emeğine sağlık çok eğlendim yarışmada yine yaparsın inşAllah
Yaa senin o tatlı düşünceni yerim.@Yiğitt Gremlin değil miydin sen ya, ben sanırım sen Gremlin'sin diye öbürüne oy vermiştim.
Çok teşekkürler abi , aynen yarışmayı güzel kılan çoğu üyenin katılımı oldu.😊Keyifli bir etkinlikti.
Güzel bir uyarlama oldu
Bu etkinliği güzel kılan ise admininden tut, yeni üyelerine kadar katılım göstermesi oldu bence
Eline, emeğine sağlık @Mircan Saye
@Yiğitt ile birlikte Maskelerin hakkını verdik 🙃😁
Bu şekilde senin yararına oy vermiş oldum dimi ama.Yaa senin o tatlı düşünceni yerim.
Kepçe kulak hakkında baştan beri hiç fikrim yoktu , o yüzden bugün ki iki maske sahibi de sürpriz oldu . @YiğittVE
10 BÖLÜM SÜREN MARATONUN SONUNA GELDİK.
BU YARIŞMA İÇİN GERÇEKTEN EMEK VERDİM.SİZLERE DAHA GÜZEL BİR ORTAM SUNMAK İÇİN VİDEO ŞEKLİNDE SUNDUM EMEĞİMİN KARŞILIĞINI DA ALDIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM.
YARIŞMAYA KATILAN TÜM ÜYELERE , YARIŞMA BOYUNCA DEĞERLİ YORUMLARINI PAYALŞAN ÖZELLİKLE @Dosi @Yakamoz-Asi @Emre Ozansoy @EmreCan VE TÜM ÜYELERE TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİYORUM. YARIŞMA BOYUNCA BENİ YALNIZ BIRAKMADIĞINIZ ÇOK SAĞOLUN.
YENI FORMATLARDA GÖRÜŞMEK ÜZERE. SAĞLICAKLA KALIN. İSTEMEDEN KALBİNİZİ KIRDIYSAM AFFOLA.
KENDİNİZE İYİ BAKIN.🤗
BÖLÜM MASKE MASKE SAHİBİ ÜYE 1 1.BÖLÜM PİSİCİK HAZEM 2 2.BÖLÜM SİVRİSİNEK MR.AT 3 2.BÖLÜM BEYAZ GELİNCİK TOLSTOYEVSKİ 4 3.BÖLÜM AVŞAR KUZUSU ANGELİCA 5 3.BÖLÜM STRATEJİK AKREP SERHAT 7 3.BÖLÜM BAYKUŞ AĞACI CERVANTES 8 3.BÖLÜM YEŞİL CANAVAR XDRAGX 9 4.BÖLÜM SEVİMLİ DODİ XEMREXX 10 4.BÖLÜM CUPCAKE ZEYNO 11 5.BÖLÜM KONUŞAN KİRPİ GEREKLİ24 12 6.BÖLÜM BALİNA MİRCAN SAYE 13 7.BÖLÜM THE RED KNİGHT ARAF 14 8.BÖLÜM BEYAZ KAPLAN BARON 15 8.BÖLÜM MAMUT ÖZGÜR 16 9.BÖLÜM KÖPEK ASERAT 17 9.BÖLÜM ASİL PENGUEN BAZİNGA 18 10.BÖLÜM GREMLİN THE_ERİNCH
YARIŞMAYA KATILAN TÜM ÜYELERE VE OY VEREN ÜYELERE TEŞEKKÜRLERİMLE...
@Angelica @Dosi @Zeyno @The_Erinch @Tolstoyevski @xdragxx @Araf @Cervantes @BARON男爵 @Gerekli24 @slhttnmtl @EmreCan @Emre Ozansoy @serhatt @Aserat @Özgür @Mr.At @Hazem @xemrexxx @bazinga @Billy Kane @denizz19 @Yiğitt @Yakamoz-Asi @Sherlock @mesmeso @12.Adam @phoebebuffay @batuhankaralar @MEnes @kerem @HeisenBerg @S.G.A.T. @Doğan @Polat Şaşmaz @ömer karataş @pompy @Burak97 @Forumdash @Hobbit @Jonsnow @Atlass @Fks14
VE
MASKE 1.Sİ
KEPÇE KULAK KİM?
Hala bir ümit belki kıyıda köşede bir maske kalmıştır da ona da @Dosi derim diye bekliyorum.Ben ve @Yakamoz-Asi
Yarışmada olmadım hiç ama okadar inanmadılar ki artık varmışım gibi yorumlar yazdım
@Araf ve @Cervantes 'e çok dedim yokum diye ama anlamadılar. Her maskeyi ben sandılar ve artık bende eğlenmeme baktım
@Yiğitt 'e kendini son anda ifşa etti. Onu da çözdüm son mesajda ve yazmıştım.Herkes oyunculuğunu gösterdi
Evet, teşekkürler ama ben düşüncelere daha çok düşüyorum.Bu şekilde senin yararına oy vermiş oldum dimi ama.
Bana da sürpriz oldu.Kepçe kulak hakkında baştan beri hiç fikrim yoktu , o yüzden bugün ki iki maske sahibi de sürpriz oldu . @Yiğitt
Diğeri kim çözemedim en azından garanti varsın diye işte.Evet, teşekkürler ama ben düşüncelere daha çok düşüyorum.
Bana da sürpriz oldu.
Çok teşekkürler 🤗 @EmreCan@Mircan Saye Eline emeğine sağlık çok eğlenceliydi keşke bende yarışsaydım ama nasip. Umarım yeni yarışmalarında böyle heyecanlı böyle eğlenceli olur. @The_Erinch @Yiğitt @Yakamoz-Asi şer ittifakı ilan ediyorum sizi.