Vallahi bilsem ah ah diyorum. İyi eğlence çıkardı. Dün @Mircan Saye ' ye teklifte bulundum ama çoktan seçilmişti atı alan Üsküdar'i çoktan geçmişti.Hayret sen nasıl eksik kaldın?
Siz getirdiniz onu bu hale!Bak sunucu bile ne hale geldi
Vallahi bilsem ah ah diyorum. İyi eğlence çıkardı. Dün @Mircan Saye ' ye teklifte bulundum ama çoktan seçilmişti atı alan Üsküdar'i çoktan geçmişti.Hayret sen nasıl eksik kaldın?
Siz getirdiniz onu bu hale!Bak sunucu bile ne hale geldi
AA ne uğraşması ayıp ediyorsun. :SReytingi fazla olan işlerle her zaman uğraşılmıştır 😁😂
Ben zaten hep bu sözleşmeli seyircilerden şüpheliydim.
@Yakamoz-Asi ve benim suçum yok, biz yok dedikçe bize inanmadılar. Piyango çıkmayıp çıkmış gibi direttenlere boyun eğmek gibi oldu bize (ben varmıyım, yokmuyum anlarsınız )İki isim de var ama elendi zannediyordum, o kadar yorum falan yaptılar güzel tespit. @Yakamoz-Asi hedef şaşırtmak için yapıyormuş meğer...
İki isim de var ama elendi zannediyordum, o kadar yorum falan yaptılar güzel tespit. @Yakamoz-Asi hedef şaşırtmak için yapıyormuş meğer...
Ah beee @Yakamoz-Asi son anda kepçe oy almış
Oyun bitti.İyi oyuncuyumdur
Şimdi klonunla tanışma zamanı 🤣🤣🤣🤣İyi oyuncuyumdur
------
Çok üzgünüm şimdi
Şok üstüne şok! Yasak Elma senaristlerini de geçti bunlar. 😂😂😂Şimdi klonunla tanışma zamanı 🤣🤣🤣🤣
Şimdi klonunla tanışma zamanı 🤣🤣🤣🤣
Şok üstüne şok! Yasak Elma senaristlerini de geçti bunlar. 😂😂😂
@Yiğitt @Dosi @Mircan Saye @Yakamoz-Asi
Ben senaryoda yazıyorum zaten buraya biraz karıştırmış olabilirim🤣😂Şok üstüne şok! Yasak Elma senaristlerini de geçti bunlar. 😂😂😂
@Yiğitt @Dosi @Mircan Saye @Yakamoz-Asi
Senaryona yardımcı arıyorsan gelebilirim.😂😂😂😂Ben senaryoda yazıyorum zaten buraya biraz karıştırmış olabilirim🤣😂
Yasak Elma izliyo gibiyim şuan amaaaaaaa.Peeeh.. Yasak Elma bizim yanımızda sivrisinek.
O da Perşembe FİNAL oluyor. Teşekkür ederim teklifin için 😊Senaryona yardımcı arıyorsan gelebilirim.😂😂😂😂
ANKET KAPANDI.
ANKET SONUÇLARINA GÖRE
MASKE HANGİ ÜYESİN SEN?
1.Sİ KEPÇE KULAK OLDU.
ÖNCELİKLE GREMLİN KİM?
22.00 DA.
KEPÇE KULAK KİM?
22.30'DA.
YARIŞMAYA KATILAN TÜM ÜYELERE VE OY VEREN ÜYELERE TEŞEKKÜRLERİMLE...
@Angelica @Dosi @Zeyno @The_Erinch @Tolstoyevski @xdragxx @Araf @Cervantes @BARON男爵 @Gerekli24 @slhttnmtl @EmreCan @Emre Ozansoy @serhatt @Aserat @Özgür @Mr.At @Hazem @xemrexxx @bazinga @Billy Kane @denizz19 @Yiğitt @Yakamoz-Asi @Sherlock @mesmeso @12.Adam @phoebebuffay @batuhankaralar @MEnes @kerem @HeisenBerg @S.G.A.T. @Doğan @Polat Şaşmaz @ömer karataş @pompy @Burak97 @Forumdash @Hobbit @Jonsnow @Atlass
Yeni dizilerine teklifimi iyi düşün.O da Perşembe FİNAL oluyor. Teşekkür ederim teklifin için 😊
Bende çok teşekkür ederim katkılarınızdan dolayı.🤗Sonuçlar açıklanmadan önce emeğine sağlık güzel yarışma oldu. Maske Kimsin Senden daha eğlenceli oldu bence. Umarım sezon 2 olur.
Yeni dizilerine teklifimi iyi düşün.