Telefondan izleyip aynı anda bir de buraya mı yazıyorsun 😱Mantıklı ama telefondan izlediğim için sesi kıs-aç uğraşamam.![]()
Telefondan izleyip aynı anda bir de buraya mı yazıyorsun 😱Mantıklı ama telefondan izlediğim için sesi kıs-aç uğraşamam.![]()
Allah yardımcın olsun diyim o zaman. Nisa ile yuzlestiricem en kısa zamanda sizi.Mantıklı ama telefondan izlediğim için sesi kıs-aç uğraşamam.![]()
Kucuk pencerede izliyordur kesin.Telefondan izleyip aynı anda bir de buraya mı yazıyorsun 😱
Görmedim onu nerden çıktı o 😱
Telefondan izliyor, bilgisayardan yazıyorum.Telefondan izleyip aynı anda bir de buraya mı yazıyorsun 😱
Sürüne sürüne gelmiş, adadakiler de bağırıyor ya "keselim" diye.Görmedim onu nerden çıktı o 😱
Sonra ay sonu niye elektrik faturası 500 geliyo nedeni belli oldu...Telefondan izliyor, bilgisayardan yazıyorum.![]()
Tam tersi daha iyi olmaz mıTelefondan izliyor, bilgisayardan yazıyorum.![]()
Telefondan yazamam ben hızlı hızlı.Tam tersi daha iyi olmaz mı![]()
Ben ikisini de yapabiliyorum çok yavaşsın.Telefondan yazamam ben hızlı hızlı.![]()
Yılan gelmiş tamamSürüne sürüne gelmiş, adadakiler de bağırıyor ya "keselim" diye.![]()
Pc ekranını ikiye böl o zamanTelefondan yazamam ben hızlı hızlı.![]()
Barışin kardeşinden ne istiyorsun yetti artık!Yılanın başını yavruyken ezeceksin, Nagihan'ım büyük bir keyifle yesin Ni**'yı.![]()
![]()