Emre Ozansoy
Moderatör
Ah be Furkan'ım. Canın sağ olsun, sen ve Barış'ım oyunu 4-0'dan 7-7'ye getirdiniz. Oyunun yıldızıydınız.
Sözde reisinin şampiyon olma ihtimali yok mu?Ogeday adamsııın. O diz inşallah sonradan sıkıntı çıkarmaz da bir şampiyonluk daha gelir...
Barış'ıma, Nagihan'a rağmen seyir zevki vermiyor artık. Yedekler bir nebze heyecanı arttırır dedik ama olmadı (Ayşıl).Birlesmeden sonra mi izlesem diye düşünmeye başladım artık. Hep gönüllüler kazanıyor. Bari güçlüler kalsın da seyir zevki artsın.
Ogeday yıktı avokadoyuOgeday adamsııın. O diz inşallah sonradan sıkıntı çıkarmaz da bir şampiyonluk daha gelir...
Onume gelir. :S Zaten gribim daha fena olurum sesim felan kısılır amin demem. İyi dileklerin varsa bana soyle dua edecegim zaman ekleme yaparım, belki tutar ikimiz de seviniriz.
İzleyicilerin kulak sağlığı için amin diyeceğin bir duaydı bu ama neyse...Onume gelir. :S Zaten gribim daha fena olurum sesim felan kısılır amin demem. İyi dileklerin varsa bana soyle dua edecegim zaman ekleme yaparım, belki tutar ikimiz de seviniriz. :z
Survivor'da ne zaman kadın şampiyon olmuşSözde reisinin şampiyon olma ihtimali yok mu?![]()
Nisa çıktığı zaman sesi kis gidince geri aç.İzleyicilerin kulak sağlığı için amin diyeceğin bir duaydı bu ama neyse...![]()
2018'in şampiyonu Nagihan Karadere ne güne duruyor?Survivor'da ne zaman kadın şampiyon olmuş
Ama olsun o gönüllerin şampiyonu![]()
Benim net en favori adayım sakatlık olmasaydı %100 şampiyon olacağına inanıyordumOgeday adamsııın. O diz inşallah sonradan sıkıntı çıkarmaz da bir şampiyonluk daha gelir...
Mantıklı ama telefondan izlediğim için sesi kıs-aç uğraşamam.Nisa çıktığı zaman sesi kis gidince geri aç.![]()
Sen niye bütün şampiyonları yanlış biliyorsun ya2018'in şampiyonu Nagihan Karadere ne güne duruyor?![]()
Bu haliyle bile çok iyi görünüyor ama. Sonradan bir sıkıntısı çıkarmaz umarım dizi.Benim net en favori adayım sakatlık olmasaydı %100 şampiyon olacağına inanıyordum