Çok teşekkürler @serhatt 😊@Mircan Saye emeklerine sağlık çok zevkli bir süreç oldu, erken elenmek kötü oldu tadı damağımda kaldı.![]()
İyiki katılmışsın.
Çok teşekkürler @serhatt 😊@Mircan Saye emeklerine sağlık çok zevkli bir süreç oldu, erken elenmek kötü oldu tadı damağımda kaldı.![]()
Sevimli olduğum doğru ama Dodi diyerek baştan açık verdim mi acabayoksa @Tolstoyevski gibi biri beni mi hedef gösterdi
İpuçları bu:
İPUÇLARI
* Yemek ayrımı yapmaz.
* Ankaralı
* Üniversite sınavında dereceye yaptı.
@The_Erinch @Cervantes @Angelica @Araf
Sen Avşar Kuzusu’sun (açılmadıysa eğer)
Rica ederim.Çok teşekkürler @serhatt 😊
İyiki katılmışsın.
Çok teşekkürler @Özgür 😊Avşar Kuzusu ve Stratejik Akrep kendilerini çok belli ediyorlardı, tahminlerim doğru çıktı.@serhatt @Angelica
Ama @xdragxx ve @Cervantes aklıma gelmemişti.
Emeklerine sağlık @Mircan Saye merakla bekliyorum yeni bölümü.![]()
Akrepliğimle nam saldığım için bulunmam kolay oldu haliyle.Avşar Kuzusu ve Stratejik Akrep kendilerini çok belli ediyorlardı, tahminlerim doğru çıktı.@serhatt @Angelica
Ama @xdragxx ve @Cervantes aklıma gelmemişti.
Emeklerine sağlık @Mircan Saye merakla bekliyorum yeni bölümü.![]()
Dediğin gibi biz ipuclarından değil isimden yaptık hatayı. İpucu vermesek de zaten senin olduğunu anlarlar.Akrepliğimle nam saldığım için bulunmam kolay oldu haliyle.![]()
Aynen, isimden kaybettim, ay ünlü olmaya da gelmiyor bu forumda.Dediğin gibi biz ipuclarından değil isimden yaptık hatayı. İpucu vermesek de zaten senin olduğunu anlarlar.
Bu 2 yeni MASKE dışında 2 tane daha yeni MASKE var ve artık finale doğru ilerleyeceğiz.🤗Kepçe Kulak ve Beyaz Kaplan vay... Bayağı yedek var gerçekten 🥳 Gelsin ipuçlarıda tahminleri yapalım 🤣🤣🤣
Evet sende Acun gibi..sürekli yedek getirir oldun..Yarışmanın sonu gelmiyorBu 2 yeni MASKE dışında 2 tane daha yeni MASKE var ve artık finale doğru ilerleyeceğiz.🤗
Heyecanlı , bol meraklı bölümler geliyor.😊
Abi dün 4 kişi birden elendi. Aslında elenmeselerdi de geleceklerdi. Program haftayadan itibaren final yoluna girmeye hazırlanacak. Yani 2 hafta sonra final olacak yarışma.Evet sende Acun gibi..sürekli yedek getirir oldun..Yarışmanın sonu gelmiyor![]()
Bu 2 yeni MASKE dışında 2 tane daha yeni MASKE var ve artık finale doğru ilerleyeceğiz.🤗
Heyecanlı , bol meraklı bölümler geliyor.😊