Çok teşekkürler @serhatt 😊@Mircan Saye emeklerine sağlık çok zevkli bir süreç oldu, erken elenmek kötü oldu tadı damağımda kaldı.
İyiki katılmışsın.
Çok teşekkürler @serhatt 😊@Mircan Saye emeklerine sağlık çok zevkli bir süreç oldu, erken elenmek kötü oldu tadı damağımda kaldı.
Sevimli olduğum doğru ama Dodi diyerek baştan açık verdim mi acaba yoksa @Tolstoyevski gibi biri beni mi hedef gösterdi
İpuçları bu:
İPUÇLARI
* Yemek ayrımı yapmaz.
* Ankaralı
* Üniversite sınavında dereceye yaptı.
@The_Erinch @Cervantes @Angelica @Araf
Sen Avşar Kuzusu’sun (açılmadıysa eğer )
Rica ederim.Çok teşekkürler @serhatt 😊
İyiki katılmışsın.
Çok teşekkürler @Özgür 😊Avşar Kuzusu ve Stratejik Akrep kendilerini çok belli ediyorlardı, tahminlerim doğru çıktı. @serhatt @Angelica
Ama @xdragxx ve @Cervantes aklıma gelmemişti.
Emeklerine sağlık @Mircan Saye merakla bekliyorum yeni bölümü.
Akrepliğimle nam saldığım için bulunmam kolay oldu haliyle.Avşar Kuzusu ve Stratejik Akrep kendilerini çok belli ediyorlardı, tahminlerim doğru çıktı. @serhatt @Angelica
Ama @xdragxx ve @Cervantes aklıma gelmemişti.
Emeklerine sağlık @Mircan Saye merakla bekliyorum yeni bölümü.
Dediğin gibi biz ipuclarından değil isimden yaptık hatayı. İpucu vermesek de zaten senin olduğunu anlarlar.Akrepliğimle nam saldığım için bulunmam kolay oldu haliyle.
Aynen, isimden kaybettim, ay ünlü olmaya da gelmiyor bu forumda.Dediğin gibi biz ipuclarından değil isimden yaptık hatayı. İpucu vermesek de zaten senin olduğunu anlarlar.
Bu 2 yeni MASKE dışında 2 tane daha yeni MASKE var ve artık finale doğru ilerleyeceğiz.🤗Kepçe Kulak ve Beyaz Kaplan vay... Bayağı yedek var gerçekten 🥳 Gelsin ipuçlarıda tahminleri yapalım 🤣🤣🤣
Evet sende Acun gibi..sürekli yedek getirir oldun..Yarışmanın sonu gelmiyorBu 2 yeni MASKE dışında 2 tane daha yeni MASKE var ve artık finale doğru ilerleyeceğiz.🤗
Heyecanlı , bol meraklı bölümler geliyor.😊
Abi dün 4 kişi birden elendi. Aslında elenmeselerdi de geleceklerdi. Program haftayadan itibaren final yoluna girmeye hazırlanacak. Yani 2 hafta sonra final olacak yarışma.Evet sende Acun gibi..sürekli yedek getirir oldun..Yarışmanın sonu gelmiyor
Bu 2 yeni MASKE dışında 2 tane daha yeni MASKE var ve artık finale doğru ilerleyeceğiz.🤗
Heyecanlı , bol meraklı bölümler geliyor.😊