şaşırmamak lazım acun buŞeyma Subaşı'nın ablası Kübra Açıl sunuyor Panorama'yı. 😱
şaşırmamak lazım acun buŞeyma Subaşı'nın ablası Kübra Açıl sunuyor Panorama'yı. 😱
Öyle de, eski eşinin yakınlarına program sundurmak da ne bileyim.şaşırmamak lazım acun bu
Her insana farklı özellikler yakışıyorBir insan hem Gökhan gibi efendi bir insanı hem de Berna gibi bir cadıyı nasıl sever ya![]()
Torpil.Şeyma Subaşı'nın ablası Kübra Açıl sunuyor Panorama'yı. 😱
Aynen. Ayrıca Survivor ile de bir alakası yok sanırım, keşke eski yarışmacılardan biri olsaydı.Torpil.
Sahranın olmasını tercih ederdim.Aynen. Ayrıca Survivor ile de bir alakası yok sanırım, keşke eski yarışmacılardan biri olsaydı.
Kendisini pek sevmem ama olabilirdi. Zaten panormayı da Nur Tuğba gittikten sonra izlemiyorum.Sahranın olmasını tercih ederdim.
Panorama amigolarin yeri olmuş.Kendisini pek sevmem ama olabilirdi. Zaten panormayı da Nur Tuğba gittikten sonra izlemiyorum.![]()
Kesinlikle. Seyirci koltuğunda oturanlar da bin beter.Panorama amigolarin yeri olmuş.
Teşekkürler , bende kim diye merak ediyordum.Şeyma Subaşı'nın ablası Kübra Açıl sunuyor Panorama'yı. 😱
Onlar kaos Machine..Evrim ve Berna zayıf halka olarak çok konuşuyorlar
O kadar iyi gelip atışta yapamadı.Pes nagihan 🤷