Bu akşam ki dokunulmaz oyunu epey zorlu geçecek gibi oyuncular açısından samanın üzerine de olsa fırlamaları oldukça tehlikeli gözüküyor ..
2 vagon var abi.2 defa mı araçdan indiler.. Biran bant başa sardı sandım 🤷
Dün parkuru 20 saniye de mi ne tamamlamış. 😱Elif uçuyor 💥
Umarım abi. Eğer doğruysa da Acun tekrardan konsey çeksin.Umarım yayılan görüntüler fakedir. @Emre Ozansoy
Eğer doğruysa Atakan veya Elif'ten biri yazılmalı.Dün Acun'un sitesinde yer alan bugün ise silinen elenme adaylarının gerçek olduğunu düşünüyorum. Ünlüler göz göre göre güzel başladıkları oyunu veriyorlar.
Eğer Birsen bugün yarışta olsaydı çıktığı oyunları rahat alırdı.
Ne gibi saçma durumlarSurvivor'u bıraktım. Çok saçma durumlar olmuş (zaten bulaşmamaya çalışacağım demiştim)
Beğenmedim zaten ilk bölümü
Size keyifli izlemeler
@BARON男爵 @Cervantes @The_Erinch @MasacRE
Bir insan hem Gökhan gibi efendi bir insanı hem de Berna gibi bir cadıyı nasıl sever yaBerna Keklikler’i bu yarışmada izlemek büyük bir keyif, reis ilk günden yaptı şovunu @MasacRE bir daha Berna reise laf etme lütfen
Nisa'mızın baş düşmanını sevmek ne demek kendine gelEvrim'e kanım ısınmaya başladı. Bu sene sempatik bence ya.
Adem en az bir hafta sonra oyunlara dönebilirim demişti amaŞampiyon yarın oynamaya başlayacakmış @Angelica, ama yarın izleyemeyeceğim.