The_Erinch
Favori Üye
Adem her ne kadar sakin gözükse de kavga etmeye çok hazır birisi. Ama Atakan her türlü zıplatırFark etmez her türlü girecekler birbirlerine. Özellikle bir noktada Turabi ile Adem'in yaşadığı gibi çok büyük bir Adem-Atakan kavgası bekliyorum ben.
Gönüllülerde Yasin, Berna gibi isimler her bölüm ortalığı karıştırır ama orası ayrı![]()
İzle izle de birlikte Barış Murat Yağcı'yı savunalım kankacığım.Hayatımda ilk kez forum sayesinde Survivor için heyecanlanıyorum, bu hafta içi izleyemem gibi ama olsun oyunlara falan keyfi bakarım sonradan.![]()
Barış sürgüne gidebilir.İzle izle de birlikte Barış Murat Yağcı'yı savunalım kankacığım.![]()
Gittiği sadece sürgün olsun.Barış sürgüne gidebilir.
İkisi de dövüşçü adamlar. Ne kadar sakin olabilirler kiAdem her ne kadar sakin gözükse de kavga etmeye çok hazır birisi. Ama Atakan her türlü zıplatır![]()
Nisa da Barışla öpüşürken covid kapmadı da Dominikte kaptı.
Eski kankacığım*İzle izle de birlikte Barış Murat Yağcı'yı savunalım kankacığım.![]()
Sevdiğimiz, desteklediğimiz bir çok kişi aynıyken Survivor'da ayrı düşmeyelim kankacığım bence, gel düşün.Eski kankacığım*
Tam olarak buna şu an inanmam lazım galiba?Sevdiğimiz, desteklediğimiz bir çok kişi aynıyken Survivor'da ayrı düşmeyelim kankacığım bence, gel düşün.![]()
Yalan mı? 😱Tam olarak buna şu an inanmam lazım galiba?
Hmm bir düşünelim, evet hala düşünüyoruz veeeeeee...Yalan mı? 😱![]()
Ben de aynı fikirdeyim. O yüzden Barış'ın sürgüne gitmesini istemiyorum