TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

En azından haber fake.. Yada konsey baştan çekilmiş.

• Beğendim
Reactions: Mr.At
Fark etmez her türlü girecekler birbirlerine. Özellikle bir noktada Turabi ile Adem'in yaşadığı gibi çok büyük bir Adem-Atakan kavgası bekliyorum ben.

Gönüllülerde Yasin, Berna gibi isimler her bölüm ortalığı karıştırır ama orası ayrı :A
Adem her ne kadar sakin gözükse de kavga etmeye çok hazır birisi. Ama Atakan her türlü zıplatır:A

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch
Hayatımda ilk kez forum sayesinde Survivor için heyecanlanıyorum, bu hafta içi izleyemem gibi ama olsun oyunlara falan keyfi bakarım sonradan. :A

Adem her ne kadar sakin gözükse de kavga etmeye çok hazır birisi. Ama Atakan her türlü zıplatır:A
İkisi de dövüşçü adamlar. Ne kadar sakin olabilirler ki :A Bakma şimdi kardeş kardeş durduklarına, ego savaşları başlayınca yiyecekler birbirlerini :A

Seda çok itici ya. Kendisi Exxen Cuplardan falan çıkmıyor, Acun 20 kere çağırsa gidecek de Merveye sallıyor. Dişli bir rakip diye korkuyor herhalde. Çemçük ağzına bir tane çakasım var. :A

Bu arada Sema ve Nagihan gereksiz şekilde ön plandalar. Best of`a Elif ve Merve çıkmalıydı. Yağmura yenilmiş Semayı neden çıkarıyorsunuz?