Geçmiş olsunBen Tv8int den izliyorum![]()
Ben canlı yayını açtım.
Geçmiş olsunBen Tv8int den izliyorum![]()
@Dosi yurtdışında yaşadığı halde normal Tv8 yayını bulup izliyor , sen niye oradan takip ediyorsun.Ben Tv8int den izliyorum![]()
Geçmiş olsunsenelerdir en kötü durum. Aşırı geriden izliyoruz oyun falan zamanı. Özetli olunca gör sen.
Ben canlı yayını açtım.
Siz survivor izleyin ben hala emlakçıları izliyorum@Dosi yurtdışında yaşadığı halde normal Tv8 yayını bulup izliyor , sen niye oradan takip ediyorsun.![]()
İlk bölüme özel bakıyorum. Sonrasında düzenli takip etmem. Belki bir kaç ay sonra kemik kadrolar kalıncaSiz survivor izleyin ben hala emlakçıları izliyorumama evler iyi bu arada
Siz survivor izleyin ben hala emlakçıları izliyorumama evler iyi bu arada
İlk bölüme özel bakıyorum. Sonrasında düzenli takip etmem. Belki bir kaç ay sonra kemik kadrolar kalınca
PC varsa ordan canlı yayını aç.
Her sene aynı şeyler, iki grup arasındaki oyunlar niye bu kadar ilgiyle izleniyor hep hayret etmişimdirGiriş havalı olmuş , beğendim. 😎
Survivor gibisi yok cidden özlemişiz be…Bu sene daha çıplaklar sanki 🤭🤭🤭
Rezil taytlar yok
Siz survivor izleyin ben hala emlakçıları izliyorumama evler iyi bu arada
Nisa reisim resmi olarak kadroda. Onu oraya eklemeni rica ediyorum Dosi hanım 😡Konuda ufak edit yaptım. Nisa'yı silip (keyifle) Yağmur Banda'yı ekledimsonuç olarak ilk kadro öyle olacak
@MasacRE @BARON男爵 @mesmeso @Cervantes @Sherlock
O artık yedek oyuncuNisa reisim resmi olarak kadroda. Onu oraya eklemeni rica ediyorum Dosi hanım 😡
Gidişini gösterdi. Artı oyundan önce de söyledi hastalandığı için yedekte diye. Yani çok yakında geliyor reisimO artık yedek oyuncu
Sırasını beklesin
Başlangıçta eski vtr bile girmedi![]()