Hesapladığın kategoride birincilerden biri benim demi , hadi itiraf et.Bir ketegori daha tamamlandı ve alev alev desek yalan olmaz yeniden hesap edeceğim çünkü iki birinci ve 2 tane 3. var gibi. Hepside 1 oy fark var
Hesaplanması kolay kategoriler ile başlıyorum. Bakalım neler olacak
Üyelerin genelde burun kuvırdıkları bir kategori yani yanından bile geçmiyorsunHesapladığın kategoride birincilerden biri benim demi , hadi itiraf et.
Ya en ciddi üye kategorisi , ya da en geveze üye kategorisi o zaman .Üyelerin genelde burun kuvırdıkları bir kategori yani yanından bile geçmiyorsun
Olabilitesi yüksek buna sinirli, karamsar kategorisinide katabilirizYa en ciddi üye kategorisi , ya da en geveze üye kategorisi o zaman .
@EmreCan sana diyor çocuğum 🤭🤭🤭seneye her kategori en fazla 5 üye yazma limiti getirecegim. bazilari 20ye yakin isim yazmis. hesap etmesi iskence oluyor. 10 bile cok,
@Angelica @Mircan Saye 'de şuana kadar radarıma yakalananlar arasında@EmreCan sana diyor çocuğum 🤭🤭🤭
İlk 3 olarak mı vereceksin? Beklediğim tek kategori var kendi adıma 🤭🤭🤭@Angelica @Mircan Saye 'de şuana kadar radarıma yakalananlar arasında
Bir kaç kategori hesap kısmımda olmayacak neyseki
Yavaşça alışmaya başladım hesaplara
8 kategori tamam gibi. Sonra @Tolstoyevski hesabımı kontrol edecek
@Angelica @Mircan Saye 'de şuana kadar radarıma yakalananlar arasında
Oy oranlarına göre değişiyor. Çoğunluk 3, duruma göre 2 veya 4'te olabilirİlk 3 olarak mı vereceksin? Beklediğim tek kategori var kendi adıma 🤭🤭🤭
@Angelica @Mircan Saye 'de şuana kadar radarıma yakalananlar arasında
Sandıkları terk etmeyelim , @Tolstoyevski 'ye karşı bu savaşı da kazanacağız.@Tolstoyevski kontrol edecekse yandık desene @Cervantes bu iş Çakır-Altıntopa gider.
Misal kullanıcı adında ordu yazmışsın hesap etmesi zor oluyorHayırdır efenim neden radarınıza yakalanmış Angelica
Misal kullanıcı adında ordu yazmışsın hesap etmesi zor oluyor
@Tolstoyevski kontrol edecekse yandık desene @Cervantes bu iş Çakır-Altıntopa gider.
@Tolstoyevski 'nin MS zamanı Açık yakalayıp doğru hesabı ile hakkı olan puanlarını aldığını unutmayınSandıkları terk etmeyelim , @Tolstoyevski 'ye karşı bu savaşı da kazanacağız.
Hiç unutur muyum , tüm puanları Excel tablosunda kayıt altına alıyordu haklı olarak.@Tolstoyevski 'nin MS zamanı Açık yakalayıp doğru hesabı ile hakkı olan puanlarını aldığını unutmayın
İşte bundan dolayı kendisine güvenin zaten benim sonuçları gözden geçirecek. Bir çok kategoride 1 oy fark olunmuş. O da bi göz atsa fena olmazHiç unutur muyum , tüm puanları Excel tablosunda kayıt altına alıyordu haklı olarak.
@Tolstoyevski 'nin MS zamanı Açık yakalayıp doğru hesabı ile hakkı olan puanlarını aldığını unutmayın
Hiç unutur muyum , tüm puanları Excel tablosunda kayıt altına alıyordu haklı olarak.