Bakalım 15 puanlık puan farkını kapatabilecek msn ?19. hafta sonunda zirvedeyim. 😎
O benim skor tarzımı sevmiş.
@Dosi doğru diyor @emreemreu 1-0-2 nin mucidi kendisidir. Kendisine forumun 🐙 paul diye boşuna demiyorum.
Bakalım 15 puanlık puan farkını kapatabilecek msn ?19. hafta sonunda zirvedeyim. 😎
O benim skor tarzımı sevmiş.
Beni Fenerbahçe batırdı @12.AdamBakalım 15 puanlık puan farkını kapatabilecek msn ?
@Dosi doğru diyor @emreemreu 1-0-2 nin mucidi kendisidir. Kendisine forumun 🐙 paul diye boşuna demiyorum.
Fener den yüzü gülen var mı ki?Beni Fenerbahçe batırdı @12.Adam
Josefi neden yolluyorsun Damien comolliSüper Lig 17. Haftayı sonlandırdık.
Şimdiden 18. Haftayı yapmayı unutmayın
Haftanın birincisi 13 puan ile @Gerekli24 oldu.
@MasacRE bu hafta da 10 puan alarak 2. sıraya yükseldi.
İşte diğer sıralamalar:
Ekli dosyayı görüntüle 112954
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Doğan Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @batuhankaralar @Araf @Cervantes @eskici hasanca
Hayret bu hafta pazar bitmiş maçlar 😱 diyecektim ki meğer Salı-Çarşamba-Perşembe de hafta içi maçları varmış yani 2 gün sonraSüper Lig 17. Haftayı sonlandırdık.
İşte diğer sıralamalar:
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Doğan Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @batuhankaralar @Araf @Cervantes @eskici hasanca
EkledimHayret bu hafta pazar bitmiş maçlar 😱 diyecektim ki meğer Salı-Çarşamba-Perşembe de hafta içi maçları varmış yani 2 gün sonra
Yeni hafta Salı günü başlıyor. Bu gececeden tahmin yapın @pompy @Zeyno @Cervantes @12.AdamGerilerden gelen @Tolstoyevski fırtınasına direnç gösterebildiğimiz için mutluyuz.
Birde rakibimiz Volkan DemirelEkledim
Yeni hafta Salı günü başlıyor. Bu gececeden tahmin yapın @pompy @Zeyno @Cervantes @12.Adam
Mesajıma ekledim
İki maç da atlamışız bu hafta şansımız iyi gitti ama çok uzaklaşmışız üstlerdenSüper Lig 17. Haftayı sonlandırdık.
Not: Salı günü yeni hafta başlıyor 21/12
Tahmin link: https://www.kicktipp.com/fav10superlig/predict
İşte diğer sıralamalar:
Kaldı 3 puan... Kork benden, geliyorum, nefesimi ensende hisset...Süper Lig 17. Haftayı sonlandırdık.
Not: Salı günü yeni hafta başlıyor 21/12
Tahmin link: https://www.kicktipp.com/fav10superlig/predict
İşte diğer sıralamalar:
En son @MasacRE böyle deyip farkı açmıştı :/Kaldı 3 puan... Kork benden, geliyorum, nefesimi ensende hisset...
Nazar boncuğu için çok müteşekkirim... @MasacRE yoldaşım da benden korksun... Ona da yetişeceğim ama seni maalesef yine yeniden ardımızda bırakacağız gibi duruyor...En son @MasacRE böyle deyip farkı açmıştı :/
İkinizde iyi açıldınız.
Size kocaman
Ekli dosyayı görüntüle 112989
Keşke bu kadar iyi gitmeseydim, sonlarda takılsaydım... sen de bu üzüntüyü yaşamamış olurdun.Nazar boncuğu için çok müteşekkirim... @MasacRE yoldaşım da benden korksun... Ona da yetişeceğim ama seni maalesef yine yeniden ardımızda bırakacağız gibi duruyor...
Her ne kadar seni bir kere bile arkama dönüp bakmadan bırakıp gitmek üzücü olsa da bu kişisel bir şey değil, bu sadece iş...
Evet evet keşke anlattığın şekilde yaşansaydı... En azından çook arkadan gelip, önüne geçip ardımda bırakmış olmazdım. Önceki gibi yan yana, sırt sırta yürümüş olurduk ve sen yolda kaza yapıp geride kalmış olurdun... Ve ben de üzülmeden en azından yüzümde hafif bir tebessümle ilerlemiş olurdum... Ama dediğin gibi kısmet işte, yapacak bir şey yok...Keşke bu kadar iyi gitmeseydim, sonlarda takılsaydım... sen de bu üzüntüyü yaşamamış olurdun.
Kısmet artık. Kaderden kaçılmaz...
Bir şeyi düzelteyim, sen yukarılardaydın zaten. Ben çok geriden gelmiştim. 20 küsür sıralardan, sadece 2 kere kötü gittim son zamanlarda...Evet evet keşke anlattığın şekilde yaşansaydı... En azından çook arkadan gelip, önüne geçip ardımda bırakmış olmazdım. Önceki gibi yan yana, sırt sırta yürümüş olurduk ve sen yolda kaza yapıp geride kalmış olurdun... Ve ben de üzülmeden en azından yüzümde hafif bir tebessümle ilerlemiş olurdum... Ama dediğin gibi kısmet işte, yapacak bir şey yok...