Kicktipp ⚽ - Tahmin Yarışması 21-22 Sezonu | 1. Yarı Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15. Haftanın birincileri 10’ar puanla @Zeyno ve @Araf oldu. Öte yandan @hasanca zirvedeki yerini korurken onun @The_Erinch sessizce pusuda takip etti. @Dosi, @Araf, @MasacRE ve @emreemreu arasındaki kanlı bıçaklı zirve yarışı devam ederken; @MEnes ve @bazinga da zirveyi uzaktan takip eden diğer isimler oldular…

Ekli dosyayı görüntüle 112531

16. Hafta maçlarını tahmin yapmayanlara hatırlatmış olalım: @MasacRE @emreemreu @Maskeli Fedai @eskici @mesmeso @Angelica @12.Adam @Polat Şaşmaz @Zeyno @Doğan @batuhankaralar @Gerekli24 @pompy

Sen hatırlatma yaptın ama ben bakmadım işte sıkıntı orada :A Cuma günü maç 20:00'daydı ya. Yarım saat önce de tahmin kapanıyor. Ben 19:29'da tahmin yapmadığımı hatırlayıp girdim kicktipp'e. Skoru girdim kaydettim ve bir baktım saat 19:30 olmuş ve tahminim kabul edilmedi :T: Bir de 0-1 yazmıştım. Maç 1-2 bitti. Gitti 2 puan. Belki de saniyelerle kaçırdığım o 2 puan beni şampiyonluktan edecek. Bunu da buraya not düşmüş olalım... @Dosi

Sen hatırlatma yaptın ama ben bakmadım işte sıkıntı orada :A Cuma günü maç 20:00'daydı ya. Yarım saat önce de tahmin kapanıyor. Ben 19:29'da tahmin yapmadığımı hatırlayıp girdim kicktipp'e. Skoru girdim kaydettim ve bir baktım saat 19:30 olmuş ve tahminim kabul edilmedi :T: Bir de 0-1 yazmıştım. Maç 1-2 bitti. Gitti 2 puan. Belki de saniyelerle kaçırdığım o 2 puan beni şampiyonluktan edecek. Bunu da buraya not düşmüş olalım... @Dosi
Ben de Başakşehir'e 2-1 yazdım sanıyordum meğersem 2-0 yapmışım. Benim de 2 puan ordan gitti :S
Geçen sene 1 puan ile kaçmıştı etiket. Umarım mumla aramayız bu kıl payı kaçan puanları :A

Adana Demirspor - Giresunspor maçı için Giresunspor kazanır diyen @12.Adam ile ben demişim. Giresunspor alırsa birçok puan almış olacağız bir bakıma. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam

Ben de Başakşehir'e 2-1 yazdım sanıyordum meğersem 2-0 yapmışım. Benim de 2 puan ordan gitti :S
Geçen sene 1 puan ile kaçmıştı etiket. Umarım mumla aramayız bu kıl payı kaçan puanları :A

Bence @MasacRE mumla arayacak :Z :A

@Maskeli Fedai sattı bizi...

Ahhh ulan, neyse bu bizim için iyi.. Bjk gene yenilseydi.. İyice bilenip gelecekti haftaya.. Bizdede merhamet duygusu var hani 🤭🤭🤭🤭

Bundan sonra tahmin kaçırmamam lazım artık. Hiç olmadı senin gibi toplu tahmin yapıp onun üstünden oynama yaparım :A

Bugünkü maçlarda da iyi puan toplamışım. Ensende nefesimi hissediyor musun Dosi hanım :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bundan sonra tahmin kaçırmamam lazım artık. Hiç olmadı senin gibi toplu tahmin yapıp onun üstünden oynama yaparım :A

Bugünkü maçlarda da iyi puan toplamışım. Ensende nefesimi hissediyor musun Dosi hanım :A
Şimdi ensende olan benim :F
GS yenilip sana 3 puan vermiş. Varsın böyle durumlar için ben 0 puan alayım:Z

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...