Kicktipp ⚽ - Tahmin Yarışması 21-22 Sezonu | 1. Yarı Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu hafta harika gidiyorum 🤭😂🤭😂🤭

raz degan isola 12 GIF by Isola dei Famosi

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Malatya 10 dakkika daha dayansa 3 puanım olacaktı :(

• Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx
Süper Lig 17. Haftayı sonlandırdık.
Şimdiden 18. Haftayı yapmayı unutmayın :Z
Not: Salı günü yeni hafta başlıyor 21/12

Tahmin link: https://www.kicktipp.com/fav10superlig/predict

Haftanın birincisi 13 puan ile @Gerekli24 oldu.
@MasacRE bu hafta da 10 puan alarak 2. sıraya yükseldi.
İşte diğer sıralamalar:

IMG_20211219_185814.jpg

@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Doğan Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @batuhankaralar @Araf @Cervantes @eskici hasanca

İşte diğer sıralamalar:

Ekli dosyayı görüntüle 112954

@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Doğan Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @batuhankaralar @Araf @Cervantes @eskici hasanca
Josefi neden yolluyorsun Damien comolli

• Beğendim
Reactions: Dosi
İşte diğer sıralamalar:

Hayret bu hafta pazar bitmiş maçlar 😱 diyecektim ki meğer Salı-Çarşamba-Perşembe de hafta içi maçları varmış yani 2 gün sonra :A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi

İşte diğer sıralamalar:

İki maç da atlamışız bu hafta şansımız iyi gitti ama çok uzaklaşmışız üstlerden

• Güldürdün
Haftaya iyi başladım ama sondaki 7 maçtan 0 çekince totalde fazla puan alamadım. :A

İşte diğer sıralamalar:

Kaldı 3 puan... Kork benden, geliyorum, nefesimi ensende hisset...

• Güldürdün
En son @MasacRE böyle deyip farkı açmıştı :/
İkinizde iyi açıldınız.
Size kocaman

Ekli dosyayı görüntüle 112989
Nazar boncuğu için çok müteşekkirim... @MasacRE yoldaşım da benden korksun... Ona da yetişeceğim ama seni maalesef yine yeniden ardımızda bırakacağız gibi duruyor...

Her ne kadar seni bir kere bile arkama dönüp bakmadan bırakıp gitmek üzücü olsa da bu kişisel bir şey değil, bu sadece iş...

Nazar boncuğu için çok müteşekkirim... @MasacRE yoldaşım da benden korksun... Ona da yetişeceğim ama seni maalesef yine yeniden ardımızda bırakacağız gibi duruyor...

Her ne kadar seni bir kere bile arkama dönüp bakmadan bırakıp gitmek üzücü olsa da bu kişisel bir şey değil, bu sadece iş...
Keşke bu kadar iyi gitmeseydim, sonlarda takılsaydım... sen de bu üzüntüyü yaşamamış olurdun.
Kısmet artık. Kaderden kaçılmaz...

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MEnes
Keşke bu kadar iyi gitmeseydim, sonlarda takılsaydım... sen de bu üzüntüyü yaşamamış olurdun.
Kısmet artık. Kaderden kaçılmaz...
Evet evet keşke anlattığın şekilde yaşansaydı... En azından çook arkadan gelip, önüne geçip ardımda bırakmış olmazdım. Önceki gibi yan yana, sırt sırta yürümüş olurduk ve sen yolda kaza yapıp geride kalmış olurdun... Ve ben de üzülmeden en azından yüzümde hafif bir tebessümle ilerlemiş olurdum... Ama dediğin gibi kısmet işte, yapacak bir şey yok...

• Güldürdün
Evet evet keşke anlattığın şekilde yaşansaydı... En azından çook arkadan gelip, önüne geçip ardımda bırakmış olmazdım. Önceki gibi yan yana, sırt sırta yürümüş olurduk ve sen yolda kaza yapıp geride kalmış olurdun... Ve ben de üzülmeden en azından yüzümde hafif bir tebessümle ilerlemiş olurdum... Ama dediğin gibi kısmet işte, yapacak bir şey yok...
Bir şeyi düzelteyim, sen yukarılardaydın zaten. Ben çok geriden gelmiştim. 20 küsür sıralardan, sadece 2 kere kötü gittim son zamanlarda...
Belki hâlâ yan yana sırt sırta ilerlemek nasip olur...

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MEnes
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961