Netflix Kulüp (The Club) - Dizi Yorumları

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
72,736
Reaksiyon puanı
57,872
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
20211022_145849-jpg.110467

Netflix'in merakla beklenen yeni dizisi 'Kulüp' (The Club) bugün platformda yerini alıyor!

Yapımcılığını O3 Medya'nın, yönetmenliğini Zeynep Günay Tan ve Seren Yüce'nin üstlendiği dizinin başrollerinde Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Asude Kelebek, Salih Bademci, Fırat Tanış ile Metin Akdülger yer alıyor.

Gece kulübünde çalışan eski mahkum Matilda ve hapisten çıktığı güne kadar kendisinin varlığından habersiz olan kızı Raşel’in yaşam macerasını anlatan dizi ile ilgili yorum ve paylaşımlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz. İyi seyirler!

Kulüp (The Club), bugünden itibaren sadece Netflix'te!

Önemli Not: Dizi hakkında spoiler butonu kullanmadan spoiler vermek yasaktır, bu kurala uymayanlar forumdan uzaklaştırılacaktır. Spoiler butonu kullanmadan önce de hangi bölüme dair spoiler içerdiği, kitap veya diğer kaynaklardan spoiler içeriyorsa belirtilmelidir.
 
Sezonun en merakla beklediğim işlerinden biri. :Z Oyuncuları, yönetmenleri, konusu her şeyi muhteşem görünüyor izlemek için sabırsızlanıyorum. :Z

Fragmanları da tekrar paylaşalım. :Z

 
1x1

Boş günüm olduğu için ve merakla beklediğim bir iş olduğu için ilk bölümü hemen izledim. :A

Açıkçası ilk bölüm başlarda pek sarmadı. Çok ağır ilerledi. Ta ki Salih Bademci hikayeye girene kadar. Her zamanki gibi döktürmüş ve bu ağır hikayenin nefes aldıran kısmı olmuş.

Müzikler o kadar fazlaydı ki. Ranini Hanım'ın TV dizilerinde en çok şikayet ettiği şeylerden biri her sahnede gıy gıy müzik olmasıydı. Ama gel gör ki kendi hikayesi olan dizide de her sahnede gıy gıy müzik vardı. :A Kimin tercihiydi acaba Zeynep Günay Tan da her sahneye büyük müzikler seçen biri değil aslında.

Görüntüler ve dekor çok iyiydi. Oyunculuklar da güzeldi. Gökçe Bahadır rolüne çok yakışmış. Barış Arduç'u az gördük ama o da İsmet karakterine yakışmış. Benim favorim kesinlikle Selim karakteri yani Salih Bademci oldu.

Hikayenin Ranini'ye ait olduğunu zaten burada konuşmuştuk. “Original story & story created by” kısmında ismi yazıyor. Attığı tweetlerde de zaten Fıstık İsmet'ten bol bol bahsederdi. :A Bazı kelimeleri duyunca tweetlerini okuyor gibi hissettim. :A (“Hamiş” “ve dahi” kısımlarında. :A )

Salih Bademci'nin sahnelerine kadar hikaye çok durağandı. Ne zaman ki Selim'i gördük hikaye renklendi. Aynı şekilde Matilda'nın Çelebi'yle konuştuğu sahneden sonra hikaye açılmaya başladı. Matilda boş senete imza atıp, kulüpte çalışarak kızını kurtardı. Ve karşısına çıktı. Bundan sonrasını merak ediyorum.
 
  • İlginç
Reactions: Aserat
Çok ağır ilerledi kısmını görünce şaşırdım. 😱 Salih Bademci'nin hikayeye girdiği kısım kaçıncı dakikada tekabül ediyor çok uzun bir süre değildir inş. :A @Özgür
 
Çok ağır ilerledi kısmını görünce şaşırdım. 😱 Salih Bademci'nin hikayeye girdiği kısım kaçıncı dakikada tekabül ediyor çok uzun bir süre değildir inş. :A @Özgür
Herhalde bir bana ağır geldi. :A Twitter'da akıcı diyenler var sen bana bakma. :A Başları ağır geldi ya bölüm 55 dakika ilk 20-25 dakikası beni sarmadı yani yarısı. :A Salih de oralardan sonra işte. :A Ama birazdan 2'ye geçeceğim merak ettirdi. :A
 
Herhalde bir bana ağır geldi. :A Twitter'da akıcı diyenler var sen bana bakma. :A Başları ağır geldi ya bölüm 55 dakika ilk 20-25 dakikası beni sarmadı yani yarısı. :A Salih de oralardan sonra işte. :A Ama birazdan 2'ye geçeceğim merak ettirdi. :A
Umarım öyledir yoksa ikinci bir Yeşilçam faciasını (ilk 2 bölüm aşırı ağırdı) daha kaldıramam. :A
 
  • Beğendim
Reactions: Özgür
İlk bölümü henüz bitirebildim. Güzel bir seneryoya kurgulanmış tarihi bir yapım. O havayı en iyi veren yapımlardan
 
Sonda salih bademcinin söylediği şarkının adı ne lütfen birisi söylesin. Bu arada aradığım dönem dizisini buldum 😂😍😇
 
İlk bölümün yarısına kadar zor izleyebildim, devamını getiremedim ve getirebileceğimi sanmıyorum. Dizi kalitesiz mi, kesinlikle değil. Büyük bir emek verildiği ortada. Ancak bence herkese hitap edebilecek bir dizi değil, daha ziyade dönem dizilerini ve bu tür dram yapımlarını daha keyif alacaktır.

Tıpkı Yeşilçam dizisi bu dizi de benim için fazla ağır ilerleyen dönem dizisi olduğu için yollarımız ilk bölümü bile tamamlayamadan ayrıldı… Devir artık hareket devri, kaos devri, bu tür ağır ilerleyen yapımlara yer yok.
 
  • Olmamış
Reactions: phoebebuffay
1. BÖLÜM

Gerçekten çok yavaş ve ağır ilerleyen bir iş olmuş, daha iddialı ve sürükleyici bir ilk bölüm bekliyordum. Görüntüler çok güzel, dekorlar çok güzel ama ilk bölüm akmadı. Konular çok bölük bölük gösterildi, nedir ne değildir tam anlayamadım da. Barış Arduç 'İsmet' karakteriyle karşımızdaydı ama toplasak bir dakika bile göremedik ilk bölümde. Gökçe Bahadır 'Matilda' karakteriyle karşımızdaydı, rolüne yakışmıştı. 'Selim' karakteriyle Salih Bademci ilk bölümün rengi oldu, o da olmasa renk katan olmayacaktı sanırım.

Umarım diğer bölümler sürükleyicidir, sonu güzel bitti..
 
1.bölüm
bugün başladım bende başta ağır başlasada sonra açıldı sıkılmadan bölüm sonuna kadar izledim ben oyunculuklar çok güzeldi Gökçe role inanılmaz uymuş bayıldım ona Salih Bademci muhteşemdi o kadar harika oyuncu ki kelimelerim yetmez ona bakalım diğer bölümler nasıl olacak