NOW Elkızı - Dizi Yorumları

Dün Aşk Mantık ve İntikam açıktı. Bitince bir süre açık kaldı TV ve bu dizi vardı. O boğa sahnesini izledim. Neydi o öyle :F @Özgür
O sahneden 2 dakkika sonra kapadık TV'yi uykum gelince
------

Buldum sahneyi :A

@Tolstoyevski

Son düzenleme:
Zeynom diziyi izleyen biri olarak bu sahne nasıl sence?

Bu arada dizinin tutmasını istiyorum. Sedef Avcı için.

------

@Zeyno

• Güldürdün
Reactions: Zeyno
Zeynom diziyi izleyen biri olarak bu sahne nasıl sence?

Bu arada dizinin tutmasını istiyorum. Sedef Avcı için.

------

@Zeyno
Dizinin hüznünün dışında en eğlenceli sahneydi ben eğlendim izlerken şahsen bencede bu dizi tutmalı canım + Sedef Avcı duruluğuna bayılıyorum 😉

• Beğendim
Reactions: Dosi
Herkes siyah yazma takar Ezo'da rengarenk :A
------

Ağla kızın ağla rahatlarsın :A
------

Ağla kızım içinde kalmasın :A

Son düzenleme:
Bu diziye sempatim arttı :A
Müzik çok iyi. Dün cenaze falan yokmuydu?

@Özgür @EmreCan @Zeyno
Taziye vardı EZONUN BABAANNESİ ACIMA SAYGI DUY DEDİ KIZIN BAŞINA ÖRTTÜ KARA YAZMAYI SONRASINDA EZO KIRMIZI RENKLİ YAZMA TAKTI RENKLİ BİR ELBİSE GİYİP AŞAĞIYA İNDİ BABANNESİNE İNAT BABASININ HAYRI İÇİN YAPILAN HELVAYA ÇOK GÜZEL DEDİ ARDINDAN BABAANNESİNİN ÖNÜNDEKİ HELVAYI DA YEDİ + KEŞKE FISTIKLI OLSAYDI ÖYLE DAHA GÜZEL OLURDU GİBİSİNE ŞEYLER SÖYLEDİ AMACI BABAANNESİNİ DELİRTMEKTİ :A SONRASINDA EZONUN BABAANNESİ AĞLA KIZIM AĞLA İÇİNİ DÖKERSİN DİYE BAĞIRDI MİLLETİN İÇİNDE ASLINDA UCUNDA YİNE ŞİDDET VAR AĞLASIN DİYE ETİNİ KOPARDI RESMEN SONRASINDA EZO AĞLAYARAK DIŞARI GİTTİ BABAANNESİ BAŞARDI :d

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Taziye vardı EZONUN BABAANNESİ ACIMA SAYGI DUY DEDİ KIZIN BAŞINA ÖRTTÜ KARA YAZMAYI SONRASINDA EZO KIRMIZI RENKLİ YAZMA TAKTI RENKLİ BİR ELBİSE GİYİP AŞAĞIYA İNDİ BABANNESİNE İNAT BABASININ HAYRI İÇİN YAPILAN HELVAYA ÇOK GÜZEL DEDİ ARDINDAN BABAANNESİNİN ÖNÜNDEKİ HELVAYI DA YEDİ + KEŞKE FISTIKLI OLSAYDI ÖYLE DAHA GÜZEL OLURDU GİBİSİNE ŞEYLER SÖYLEDİ AMACI BABAANNESİNİ DELİRTMEKTİ :A SONRASINDA EZONUN BABAANNESİ AĞLA KIZIM AĞLA İÇİNİ DÖKERSİN DİYE BAĞIRDI MİLLETİN İÇİNDE ASLINDA UCUNDA YİNE ŞİDDET VAR AĞLASIN DİYE ETİNİ KOPARDI RESMEN SONRASINDA EZO AĞLAYARAK DIŞARI GİTTİ BABAANNESİ BAŞARDI :D
Helva sahnesini izleyeceğim. Merak ettim :A özet için teşekkürler :A

• Güldürdün
Reactions: EmreCan

Forum İstatistikleri

Konular
176,358
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06