Kicktipp ⚽ - Tahmin Yarışması 21-22 Sezonu | 1. Yarı Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Malatyaspor maçında çok kararsız kalmıştım. Maç böyle biterse keşke değiştirseydim derim :A Yalnız BJK maçında aşırı kararsızım. Neyseki cepte 3 puan var. Yoksa bu hafta iyi gitmeme hissi var. Hiç modum yok skor kontrol etmeye :A
Fenerbahçe’nin kadrosunu sistemini 2-1-2-2-2-1 @Dosi @Emre Ozansoy @Maskeli Fedai

• Beğendim
Reactions: Dosi
Sivasspor 1 gol atsa ne güzel olur :bhr:

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Ne güzel bir tablo. Devamı gelmesi dileğimle :Z

IMG_20211030_170708.jpg

@Araf @Maskeli Fedai

Ben Beşiktaş-Hatay maçı berabere biter diye düşündüm
Ben maç öncesi acaba Hatayspor yenilir mi yazsam diye düşündüm ama neyseki dokunmadım skora.
------

Ekli dosyayı görüntüle 110758

Devamı da bir o kadar rekabet dolu. :A

@emreemreu, @MasacRE, @eskici ve @The_Erinch arka arkaya sıralanmış. Her an her şey değişebilir. :D

Ekli dosyayı görüntüle 110760

@bazinga da bu hafta iyi gidiyor ve böyle giderse, o da yukarılara çıkabilir. :A
Benim mevzu başka :A hava atan Maskeli'nin düşüşüne odaklandım. Bu hafta iyi git ve geç
onu :A

Ben maç öncesi acaba Hatayspor yenilir mi yazsam diye düşündüm ama neyseki dokunmadım skora.
------

Benim mevzu başka :A hava atan Maskeli'nin düşüşüne odaklandım. Bu hafta iyi git ve geç
onu :A
Belki geçerim ya da bir bakmışım, sürpriz bir şekilde @emreemreu geçmiş beni. Biraz gerilerdeydi, iyi çıkış yakaladı son birkaç haftadır. :A

• Güldürdün
Reactions: emreemreu and Dosi
Fenerbahçe'nin kaybedeceğini bile bile kıymayıp kazanır dedik. Keşke 'totem' altı altında kaybeder diye yazsaydım :A

Neyse, en azından elimde 5 puan var. Hiç olmamasından iyi :A

Artık duygusal davranmak istemiyorum..Bile bile herhafta Fenerbahçe kazanır diyoruz......Ama hüsrannn hüsrannnn

• Beğendim
Reactions: Dosi
  • Üzücü
Reactions: The_Erinch and Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...