Forumda bir tek sen kalmışsın izlemeyen.You sıkıcı ilerliyor, balıklama mı atlasak?
Forumda bir tek sen kalmışsın izlemeyen.You sıkıcı ilerliyor, balıklama mı atlasak?
Uzakdoğu efsanelerinden Signal, Chuno, Healer, Psycho But It's Okay, The Flower of Evil, Kairos, Kingdom, Vagabond gibi efsaneleri izledık zamanında. Çok da matah bir şey değil hani.Forumda bir tek sen kalmışsın izlemeyen.
@MEnes ve @Sherlock da izlediğin Uzak Doğu efsanelerini seviyorlardı yanlış hatırlamıyorsam.Uzakdoğu efsanelerinden Signal, Chuno, Healer, Psycho But It's Okay, The Flower of Evil, Kairos, Kingdom, Vagabond gibi efsaneleri izledık zamanında. Çok da matah bir şey değil hani.
Aslında saydıklarımın hepsi Kore yapımı. Japon dizilerinin içine girersem çıkamam çünkü.
Ben Uzak Doğu efsanelerini seviyorum ama dizi değil sinema (Miyazaki ve Kurosawa dedem...) ve anime/manga... Yani o saydığı eserlerin hiçbirini izlemedim ve bilmiyorum...
Bana da cazip gelmiyor ama işte popüler olmadan önce izleyecektin. Daha da popüler olmadan izle derim, zamanla daha da popüler olur çünkü.Aslında saydıklarımın hepsi Kore yapımı. Japon dizilerinin içine girersem çıkamam çünkü.
Aşırı popüler olan şeyler bana cazip gelmiyor ama çevre baskısı ağır basıyor işte. YOU bittiğinde göz atarım.
İkisi de 2 yıl önce Netflix'e dizi olarak uyarlandı. Tavsiye ederim.Ben Uzak Doğu efsanelerini seviyorum ama dizi değil sinema (Miyazaki ve Kurosawa dedem...) ve anime/manga... Yani o saydığı eserlerin hiçbirini izlemedim ve bilmiyorum...
Kingdom ve Vagabond diye yazdığı eserleri ise manga olarak biliyor ve okuyorum ama o dizi olarak yazdıysa bilemem... @kerem
Çok şey duruyor ya, farklı ama ucuz. @ForumdashBana da cazip gelmiyor ama işte popüler olmadan önce izleyecektin. Daha da popüler olmadan izle derim, zamanla daha da popüler olur çünkü.
Netflix'e mi uyarlandı... Yok yok benden uzak olsun, manga olarak kusursuzlukları ile aklımda kalsınlar... O muazzam eserlerin canlı ekranda Netflix tarafından harap edilmelerini görmeyi kaldıramam...İkisi de 2 yıl önce Netflix'e dizi olarak uyarlandı. Tavsiye ederim.
Çok şey duruyor ya, farklı ama ucuz. @Forumdash
Dedem öyledir öyledir de senin benden önce tüm eserlerini yok etmen pek öyle normal değil gibi sanki...
Basit ama emek harcanmış sonuçta ve Barış Özcan'ın videosunda değindiği gibi; kapitalist bir platformda, kapitalizm eleştirisi yapıyor.İkisi de 2 yıl önce Netflix'e dizi olarak uyarlandı. Tavsiye ederim.
Ben gizli ÇEKİK seviciyim… Tabii ona rağmen KALAMAR OYUNU isimli şişirilmiş diziyi izleyemem… @MasacRE @Maskeli FedaiDedem öyledir öyledir de senin benden önce tüm eserlerini yok etmen pek öyle normal değil gibi sanki...
Squid Game isimli güzide eser gayet kaliteli ve izlenebilitesi yüksek olan bir eserdir... İzlemeye değer ve siz yoldaşlarıma muhakkak tavsiye ederim... @MasacRE @Maskeli FedaiBen gizli ÇEKİK seviciyim… Tabii ona rağmen KALAMAR OYUNU isimli şişirilmiş diziyi izleyemem… @MasacRE @Maskeli Fedai
Ben ve Utku beyciğim asla bu abartılmış diziyi izlemeyeceğiz, biz yoldaşımla her zaman kaliteli diziler tercih ederiz. Böyle aşırı popüler olunca ikinci sezon çekme kararı alan diziler bizim felsefemize aykırı. Siz yoldaşlarımızı da bu dizinin ikinci sezonuna devam etmemeye davet ediyoruz. @MasacRE @Maskeli FedaiSquid Game isimli güzide eser gayet kaliteli ve izlenebilitesi yüksek olan bir eserdir... İzlemeye değer ve siz yoldaşlarıma muhakkak tavsiye ederim... @MasacRE @Maskeli Fedai
Yooo adamlar gayet de ikinci sezona açık kapı bırakarak bitirmişler zaten. Popüler olduktan sonra ikinci sezon kararı alma gibi bir durum değil, öyle tasarlanmış baştan beri... Popüler kültür olduğu için ben de bir miktar hoşlanmasam da şimdilik izlenilebilitesi olan bir iş olduğu için ikinci sezona bakacağım...Ben ve Utku beyciğim asla bu abartılmış diziyi izlemeyeceğiz, biz yoldaşımla her zaman kaliteli diziler tercih ederiz. Böyle aşırı popüler olunca ikinci sezon çekme kararı alan diziler bizim felsefemize aykırı. Siz yoldaşlarımızı da bu dizinin ikinci sezonuna devam etmemeye davet ediyoruz. @MasacRE @Maskeli Fedai
E Squid Game de Netflix dizisi ona bakarsak.Netflix'e mi uyarlandı... Yok yok benden uzak olsun, manga olarak kusursuzlukları ile aklımda kalsınlar... O muazzam eserlerin canlı ekranda Netflix tarafından harap edilmelerini görmeyi kaldıramam...
Dedem öyledir öyledir de senin benden önce tüm eserlerini yok etmen pek öyle normal değil gibi sanki...
Ben gizli ÇEKİK seviciyim… Tabii ona rağmen KALAMAR OYUNU isimli şişirilmiş diziyi izleyemem… @MasacRE @Maskeli Fedai
Squid Game isimli güzide eser gayet kaliteli ve izlenebilitesi yüksek olan bir eserdir... İzlemeye değer ve siz yoldaşlarıma muhakkak tavsiye ederim... @MasacRE @Maskeli Fedai
Enes yoldaşımla beraber gayet de keyif alarak izledik ilk sezonu. Bir aksilik olmazsa ikinci sezonu da keyifle izleyeceğiz.. Siz iki haine de ihtiyacımız yok değil @MasacREBen ve Utku beyciğim asla bu abartılmış diziyi izlemeyeceğiz, biz yoldaşımla her zaman kaliteli diziler tercih ederiz. Böyle aşırı popüler olunca ikinci sezon çekme kararı alan diziler bizim felsefemize aykırı. Siz yoldaşlarımızı da bu dizinin ikinci sezonuna devam etmemeye davet ediyoruz. @MasacRE @Maskeli Fedai
Zaten you'dan sonra izleyeceğini söylemiştin @Araf Dizi baölüm başi 2.4 milyon dolara cekilmiş be nesi ucuz yapım Game of thrones'un onca efektlerine rağmen bölüm başi 15milyona çekildiğini varsayarsak pek de ucuz bir yapım değil SGİkisi de 2 yıl önce Netflix'e dizi olarak uyarlandı. Tavsiye ederim.
Kalabalık oyuncu kadrosuna ve teknik ekibe epey para gitmiştir, ki verdiğinden fazlasını almıştır Netflix, bu yüzden "ucuz" diye nitelendirsek yanlış olmaz. Hatta verdiğinden fazlasını aldığı için "ucuz" diye nitelendirelim, sorun olmaz. Hiçbir dizisi de bu kadar büyük ilgi görmedi.Zaten you'dan sonra izleyeceğini söylemiştin @Araf Dizi baölüm başi 2.4 milyon dolara cekilmiş be nesi ucuz yapım Game of thrones'un onca efektlerine rağmen bölüm başi 15milyona çekildiğini varsayarsak pek de ucuz bir yapım değil SG