Yine de kimsenin bilmediği şeyler tüm zamanlara damga vurmuş 100 karakterin arasına girmemeli.Hemen elenmesi gereken isimlerden birşey olmaz. Ankete fazladan isim ekleriz.
Yine de kimsenin bilmediği şeyler tüm zamanlara damga vurmuş 100 karakterin arasına girmemeli.Hemen elenmesi gereken isimlerden birşey olmaz. Ankete fazladan isim ekleriz.
Son kısımda duruma göre bazı ayarlar yaparız.Yine de kimsenin bilmediği şeyler tüm zamanlara damga vurmuş 100 karakterin arasına girmemeli.
Bu diziden biri kazanmasın da ben her türlü okeyim kazananaEn Özlenilen Dizi etkinliğinde Aşk-ı Memnu'nun havası sönmüştü. Burda da aynısı olur, seçmenler değişti. En Favori Güzel'de de erken elendi @denizz19 @Tolstoyevski @Aserat
(Yaprak Dökümü Nuniş kazandı)Bu diziden biri kazanmasın da ben her türlü okeyim kazanana
Olsa da kazansa keşke ama Cevriye'yle beraber(Yaprak Dökümü Nuniş kazandı)
Tahminin mi veya başka bir oylamadan mı bahsettin.(Yaprak Dökümü Nuniş kazandı)
Bir espri idi. Bu etkinlikte adı bile geçmeyecek biri. Sen kabul dedin, ondan dedimTahminin mi veya başka bir oylamadan mı bahsettin.
Diziyi izlemediğim için bilmiyorumBir espri idi. Bu etkinlikte adı bile geçmeyecek biri. Sen kabul dedin, ondan dedim
Ekli dosyayı görüntüle 110203
En sevmediğin bir diziden karakter yazmak isterdim ama hakim değilimDiziyi izlemediğim için bilmiyorum
O zaman ki kitlenin dershanesi vardı o saatte 13 te ve sabah saat 10 da yeni bölüm mü olurŞevval Sam - Ender Çelebi - Yasak Elma
Nursel Köse - Keriman Akçatepe - Paramparça
Şebnem Özinal - Şebnem Emre - Böyle mi Olacaktı
Kıvanç Tatlıtuğ - Behlül Haznedar - Aşk-ı Memnu
Ercan Yazgan - Kapıcı Cafer - Bizimkiler
Kepenkleri kapat @TolstoyevskiBen buraya bir liste bırakıyorum içinden istediğini seçebilirsiniz.
Haluk Çetinoğlu (Çocuklar Duymasın)
Light Selami (Çocuklar Duymasın)
Volkan Sütçüoğlu (Avrupa Yakası)
Levent Yılmaz (Emret Komutanım)
Levent Atahanlı (Doktorlar)
Suat Birtan (Doktorlar)
Arslan İbrahimoğlu (Doktorlar)
Yavuz Dikkaya (Adanalı)
Maraz Ali (Adanalı)
Eyşan Tezcan (Ezel)
Kenan Birkan (Ezel)
Zekai Kirişçi (Geniş Aile)
Ulvi Mısırlıoğlu (Geniş Aile)
Behzat Ç. (Behzat Ç.)
Harun Sinanoğlu (Behzat Ç.)
Erman Kuzu (Türk Malı)
Cazibe Abbasova (Yahşi Cazibe)
Ahmet Kural (İşler Güçler)
Orçun Çakaler (Yalan Dünya)
Galip Derviş (Galip Derviş)
Mecnun Çınar (Leyla ile Mecnun)
İsmail Abi (Leyla ile Mecnun)
Çakal Karlos (Ulan İstanbul)
Hilmi Kazmıkçı (Kardeş Payı)
Emrah (Kardeş Payı)
Kartal (Kardeş Payı)
Zeynep Şekercizade (Aşk Yeniden)
Fatih Şekercizade (Aşk Yeniden)
Haluk Güney (Baba Candır)
Hızır Çakırbeyli (EDHO)
Alparslan Çakırbeyli (EDHO)
İlyas Çakırbeyli (EDHO)
Meryem Çakırbeyli (EDHO)
Ünal Kaplan (EDHO)
Sarp Yılmaz (İçerde)
Mert Karadağ (İçerde)
Cevdet (Vatanım Sensin)
Azize (Vatanım Sensin)
Yamaç Koçovalı (Çukur)
Salih Koçovalı (Çukur)
Cumali Koçovalı (Çukur)
Aliço (Çukur)
Ateş Hekimoğlu (Hekimoğlu)
Yok ben bu etkinliğe doldurmam merak etme, herkes gibi 5 karakter ile gelirim O liste de kabul edilmeyecek herhalde o zaman, 5 sınır demişsiniz çünkü @Tolstoyevski