Bir Zamanlar Çukurova dizisi sanki baya ilerledi. İlk başlarda elenmedi en azından dizi yarışmasında2 tur da ilerlese bu forumda başarıdır
Şu an her diziden maksimum 3 karakter sınırı var, Çakır ve Polat listede yer aldığı için içlerinden sadece birini seçebilirsin... Çok zor bir seçim cidden hepsi efsane, daha Aslan Amca vardı.Mehmet Karahanlı(Baron)
Doğu Eşrefoğlu
İskender Büyük
İlk 3'ünü alıyorum o halde şimdilikGörünce aklıma benim etkinlik geldi ben de sezonluk yapıyordum. O kadar karakter var ki 3'e indirmem çok zor o yüzden opsiyonlu geliyorum.
1) Poyraz Karayel (Poyraz Karayel)
2) Hülya Cevher (Hayat Şarkısı)
3) Merve Aksak (UTC)
4) Aysel (Kayıp Şehir)
5) Doktor Hanım (Kırmızı Oda)
@Tolstoyevski
ay ben şok😱 Şimdi elense de umrum değil gerçiBir Zamanlar Çukurova dizisi sanki baya ilerledi. İlk başlarda elenmedi en azından dizi yarışmasında
Şuan kafamı veremiyorum. Liste dolsun hele 100 çok az zatenŞu an her diziden maksimum 3 karakter sınırı var, Çakır ve Polat listede yer aldığı için içlerinden sadece birini seçebilirsin... Çok zor bir seçim cidden hepsi efsane, daha Aslan Amca vardı.
------
İlk 3'ünü alıyorum o halde şimdilik
Eğer 100'ü de aşarsa belki gideceği yere dek genişletiriz sayıyı? @Dosi
3'ü 5'e mi çıkarsak şimdiden o haldeŞuan kafamı veremiyorum. Liste dolsun hele 100 çok az zaten
Ferda çok sevdiğim bir karakter ve ilk turu bile geçememe garantili ama böyle bir etkinlikte adının olması bile mutlu olmam için yeter, zaten dolu dolu 100 aday çıkaracak halimiz yok.Çoğu kişi (ben de ucundan dahilim) sevdiği güncel dizilerdeki karakterleri yazmış hele ki çoğu ilk turu bile geçemeyecekken boşuna yer işgal edecekler. Yazan arkadaşlar alınmasın ama BZÇ, Akrep, Yasak Elma vs. bu dizilerin ne işi var yani.
Olabilir bence 200 rahat bulur ilk tur yarıya indirirsin3'ü 5'i mi çıkarsak şimdiden o halde
Mehmet Karahanlı (Kurtlar Vadisi)Şu an her diziden maksimum 3 karakter sınırı var, Çakır ve Polat listede yer aldığı için içlerinden sadece birini seçebilirsin... Çok zor bir seçim cidden hepsi efsane, daha Aslan Amca vardı.
------
Hadi Yasak Elma bir nebze anlaşılır ama Akrep, Elimi Bırakma vs. bu işler birkaç sene sonra hatırlanmayacak ve dahil edilmesi saçma olur. Oysa tüm zamanlar denilince daha büyük ve iz bırakan işlerin düşünülmesi lazım. Bu arada kişisel alma genel konuşuyorum.Ferda çok sevdiğim bir karakter ve ilk turu bile geçememe garantili ama böyle bir etkinlikte adının olması bile mutlu olmam için yeter, zaten dolu dolu 100 aday çıkaracak halimiz yok.
Bu arada Ender ve varsa Yıldız etkinliğin en iddialı karakterlerinden olacaktır.
Bunu zaten aradan 1 sene falan geçse yazmazdım ama daha 4 ay önce final yapmış bir dizi ve forumda iyi kötü izleyeni vardı.Hadi Yasak Elma bir nebze anlaşılır ama Akrep, Elimi Bırakma vs. bu işler birkaç sene sonra hatırlanmayacak ve dahil edilmesi saçma olur. Oysa tüm zamanlar denilince daha büyük ve iz bırakan işlerin düşünülmesi lazım. Bu arada kişisel alma genel konuşuyorum.
Hangi dizilerden olduğunu da belirtsen yok demeyizBen yine iddiasız adaylarımla buradayım.
Filiz Elibol
Fikri Elibol ve Ferda Kendirci'yi (Emgen) huzurlarınıza sunuyorum.
Sınır 5'e çıktı, 2 karakter daha önerebilirsin yaniMehmet Karahanlı (Kurtlar Vadisi)
İskender Büyük (Kurtlar Vadisi Pusu)
Ezel Bayraktar (Ezel)
Bence yıl sınırı falan da gelmeli mesela son 2-3 sene içindeki diziler alınmamalı. İz bırakmış fenomen dizilerden karakter eklensin muhtemelen yıllar sonra hatırlanmayacak pembe dizilerinkiler değil.3 karakter sınırını 5 karakter olarak güncelledik şimdilik, 2 karakter daha önerebilirsiniz yani isterseniz
@Emre Ozansoy @bazinga @Maskeli Fedai @pompy @EmreCan @Aserat @slhttnmtl @Dosi @Forumdash
Parlakçılar kayboldu ama3 karakter sınırını 5 karakter olarak güncelledik şimdilik, 2 karakter daha önerebilirsiniz yani isterseniz
@Emre Ozansoy @bazinga @Maskeli Fedai @pompy @EmreCan @Aserat @slhttnmtl @Dosi @Forumdash
Pardon yaHangi dizilerden olduğunu da belirtsen yok demeyiz
------
Sınır 5'e çıktı, 2 karakter daha önerebilirsin yani
Tüm zamanlar formatına aykırı olur, ama 2021'de çıkan dizileri eklemeyebiliriz çok yeniler sonuçta @Dosi sen ne diyorsun ortak olarakBence yıl sınırı falan da gelmeli mesela son 2-3 sene içindeki diziler alınmamalı. İz bırakmış fenomen dizilerden karakter eklensin muhtemelen yıllar sonra hatırlanmayacak pembe dizilerinkiler değil.
Tamam o halde 2020 ve sonrasında çıkan dizilerden karakterler yer almayacak diyelim, bölüm limitine gerek yok ama sonuçta mini diziler de yer alabilir Şahsiyet gibi 3-5 bölüm süren diziden de karakter kimse önermez gibi zaten@Aserat 'a katılıyorum.
Bazı sınırlar konulmalı. 2021'de olabilir. En az 25 bölümde olabilir. Bence 2020'de olmamalı