Tüm Zamanların En Favori Yerli Dizi Karakterini Seçiyoruz! (Genel Konu)

Anket Konularında Etiket Bildirimi Almak İstemiyorsanız Lütfen Seçeneklerden Birine Oy Veriniz

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Sinir Bozucu
Reactions: DarkLegenD
3 karakter sınırını 5 karakter olarak güncelledik şimdilik, 2 karakter daha önerebilirsiniz yani isterseniz :A

@Emre Ozansoy @bazinga @Maskeli Fedai @pompy @EmreCan @Aserat @slhttnmtl @Dosi @Forumdash
Kendi kızını Akrep ile öldüren Perihan Emgen olmazsa olmaz. 🦂

20211014_231313.png

@slhttnmtl

Zeynep Yıldırım (1 Erkek 1 Kadın)
Feriştah Yenge (Bir Demet Tiyatro)
Saldıray Abi (Bir Demet Tiyatro)
Poyraz Karayel (Poyraz Karayel)
Canan Cansev (Çemberimde Gül Oya)

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
Kendi kızını Akrep ile öldüren Perihan Emgen olmazsa olmaz. 🦂

Ekli dosyayı görüntüle 110196

@slhttnmtl
2020-2021 dizileri olmayacak :A başka alternatif ile gelin.
@Tolstoyevski başlığa 2020 öncesi eki ekle :A

2020 ve sonrasından dizi karakterleri zaten erken elenirdi daha az kişi bildiği için, 2020 dizi karakterlerine dair ayrı bir etkinlik yapılacak ileride @Aserat tarafından bildiğim kadarıyla @slhttnmtl 1 oy da şimdiden benden Akrep hanıma gelecek sözüm olsun ama bu etkinlikte 2020 ve öncesi bir isim öner en iyisi :A

@Emre Ozansoy Sadakatsiz dizisinin karakteri de 2020 etkinliğinde yer alacak, sen de başka bir karakter aklına geldiğinde söyleyiver 2020 öncesinden :A

2020 ve sonrasından dizi karakterleri zaten erken elenirdi daha az kişi bildiği için, 2020 dizi karakterlerine dair ayrı bir etkinlik yapılacak ileride @Aserat tarafından bildiğim kadarıyla @slhttnmtl 1 oy da şimdiden benden Akrep hanıma gelecek sözüm olsun ama bu etkinlikte 2020 ve öncesi bir isim öner en iyisi :A

@Emre Ozansoy Sadakatsiz dizisinin karakteri de 2020 etkinliğinde yer alacak, sen de başka bir karakter aklına geldiğinde söyleyiver 2020 öncesinden :A
Bu arada 4 ve 5. isimlerim Aysel (Kayıp Şehir) & Lütfiye Çıtır (Bir Demet Tiyatro)

2021 dahil değil diye biliyordum sadece ama Ferda kısmı cezbetti her neyse, 2020'de işi daha kolay zaten :A

Tülay (Bizim Hikaye)
Barış Aktan (Bizim Hikaye) demiştim zaten artık diğerini düşüneyim bir. :A Bu arada aynı diziden 4 karakter yazdık ama gönlüm Fikri'den yana. :bhr: :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
2021 dahil değil diye biliyordum sadece ama Ferda kısmı cezbetti her neyse, 2020'de işi daha kolay zaten :A

Tülay (Bizim Hikaye)
Barış Aktan (Bizim Hikaye) demiştim zaten artık diğerini düşüneyim bir. :A Bu arada aynı diziden 4 karakter yazdık ama gönlüm Fikri'den yana. :bhr: :A
4 karakter mi oha. :A Bence her dizi için en fazla 1 veya 2 karakter yazılmalı ki daha çok diziye yer kalsın bunu da düşünebilirsiniz. :A @Dosi @Tolstoyevski

4 karakter mi oha. :A Bence her dizi için en fazla 1 veya 2 karakter yazılmalı ki daha çok diziye yer kalsın bunu da düşünebilirsiniz. :A @Dosi @Tolstoyevski
Hayır o kadarı da mümkün değil, bir diziden 5 karakter yer alabilir ama 100'ü aşarsak eğer ve talep çoksa zaten eklemeler yapacağız :A

Burhan Altıntop (Avrupa Yakası)
Zeynep Yıldırım (1 Erkek 1 Kadın)
Feriştah Yenge (Bir Demet Tiyatro)
Saldıray Abi (Bir Demet Tiyatro)
Poyraz Karayel (Poyraz Karayel)
Poyraz burada da yazılmış o zaman kendi listemdeki kontenjanı soo'ya devredip İhsan Yıldırım (Tatlı Hayat) diyorum. :A @Tolstoyevski
------

Hayır o kadarı da mümkün değil, bir diziden 5 karakter yer alabilir ama 100'ü aşarsak eğer ve talep çoksa zaten eklemeler yapacağız :A
5 çok fazla en azından 3'e düşürülmeli. En efsane dizilerde bile bu sınır olmalı yoksa iş birkaç dizi arasında dönüp durur. :A

Bana verilen hakkı kullanmış oluyorum, bazı efsane dizilerden de farklı kişiler yazmış olsa da bu rakamlar çıkacak, saydıklarım arasında ayırma durumu yapamadığım için 4 tane birden yazdım. :A