- Reaksiyon puanı
- 39,951
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
2011 versiyonu @Tolstoyevski
İkisini de ekledim şimdi, ama Dudu dururken Pera yanlış seçim bence Dudu belki ilk turu geçebilirdi ama Pera'yı kim tanıyor ki2011 versiyonu @Tolstoyevski
Pera’nın üstüne 107 bölüm kurdum tutmadı diziAslan Akbey (Kurtlar Vadisi)
Cevahir (Geniş Aile)
Memati (Kurtlar Vadisi)
O da saatinden kaynaklı Pazar saat 10 Cumartesi saat 13 teydi star tv de @Tolstoyevskiİkisini de ekledim şimdi, ama Dudu dururken Pera yanlış seçim bence Dudu belki ilk turu geçebilirdi ama Pera'yı kim tanıyor ki
Tutku diye yazarken Turku yapmış telefon @Tolstoyevskiİkisini de ekledim şimdi, ama Dudu dururken Pera yanlış seçim bence Dudu belki ilk turu geçebilirdi ama Pera'yı kim tanıyor ki
Düzelttim şimdi tamamdırPera’nın üstüne 107 bölüm kurdum tutmadı dizi
------
O da saatinden kaynaklı Pazar saat 10 Cumartesi saat 13 teydi star tv de @Tolstoyevski
------
Tutku diye yazarken Turku yapmış telefon @Tolstoyevski
O saatte ben dershanedeydim @TolstoyevskiDüzelttim şimdi tamamdır
En Özlenilen Dizi etkinliğinde Aşk-ı Memnu'nun havası sönmüştü. Burda da aynısı olur, seçmenler değişti. En Favori Güzel'de de erken elendi @denizz19 @Tolstoyevski @AseratBihter Ziyagil yükleniyor
Forumun yaşlıları gitti gençleri geldi, gençler de yeni nesil işlere ağırlık veriyordur doğal olarak. Üzücü gelişme yani.En Özlenilen Dizi etkinliğinde Aşk-ı Memnu'nun havası sönmüştü. Burda da aynısı olur, seçmenler değişti. En Favori Güzel'de de erken elendi @denizz19 @Tolstoyevski @Aserat
En Özlenilen Dizi pek yeni nesil iş değildi ama güzellerde evet durum öyle olduForumun yaşlıları gitti gençleri geldi, gençler de yeni nesil işlere ağırlık veriyordur doğal olarak. Üzücü gelişme yani.
Pakize (Sihirli Annem)
Pera (Sihirli Annem)
Tutku (Çocuklar Duymasın)
@Dosi önerdiklerime nediyorsunEn Özlenilen Dizi pek yeni nesil iş değildi ama güzellerde evet durum öyle oldu
Sen Yokten forumda ben bu pera karakteri üstüne yazdım diziyi 107 bölümKeşke herkes her aklına geleni yazmasa da böyle absürt isimler görmesek. İlla bu dizilerden karakter olacaksa Dudu, Haluk, Meltem, Çaycı Hüseyin vs. tercih edilsin bari.
Pera'ya oy gelmez. Bence onu değiş Dudu ile. Fazla kimse tanımıyor@Dosi önerdiklerime nediyorsun
Risk almak iyidir hemde bu yazdığım dizinin reklami olur Sihirli annem ingilteredenin @Dosi @slhttnmtlPera'ya oy gelmez. Bence onu değiş Dudu ile.
Boşa laf anlatıyorsun maalesef..Pera'ya oy gelmez. Bence onu değiş Dudu ile. Fazla kimse tanımıyor
Hemen elenmesi gereken isimlerden birşey olmaz. Ankete fazladan isim ekleriz.Boşa laf anlatıyorsun maalesef..