Çok güzel ama denizi izlerken yemeğini yiyorsun@Angelica sen seversin.
Anlamadım neyi severim?
------
Terlikten daha fena yapacam abi
Çok güzel ama denizi izlerken yemeğini yiyorsun@Angelica sen seversin.
Huzurevine kapadık on
Anlamadım neyi severim?
------
Terlikten daha fena yapacam abi![]()
Niye 😱yine sansur yemişim🙄
Ooo hale Jale tüm mahalle buradaHeyatım yıldız bile 1.5 yılda bir aldatılıyor hayır yani @Çiğdem @Dosi @serhatt @Angelica @xBUGRAx @Zeyno falan neyinize güveniyonuz size bakan bir @DarkLegenD bir @Tolstoyevski bir @Maskeli Fedai bile fazla bu durumda@The_Erinch @Forumdash @slhttnmtl @Emre Ozansoy @EmreCan @Alos @MasacRE @Gerekli24 @Yakamoz-Asi Ekli dosyayı görüntüle 110115
Aa bak beni aratmayanlar varmış @Angelica
Deniz diyorum seversin sen.Anlamadım neyi severim?
------
Terlikten daha fena yapacam abi![]()
üç harfe sansur çıktıNiye 😱
Yıldız saf oluşunun bedelini ödüyor.Heyatım yıldız bile 1.5 yılda bir aldatılıyor hayır yani @Çiğdem @Dosi @serhatt @Angelica @xBUGRAx @Zeyno falan neyinize güveniyonuz size bakan bir @DarkLegenD bir @Tolstoyevski bir @Maskeli Fedai bile fazla bu durumda@The_Erinch @Forumdash @slhttnmtl @Emre Ozansoy @EmreCan @Alos @MasacRE @Gerekli24 @Yakamoz-Asi Ekli dosyayı görüntüle 110115
Bizim saf @xBUGRAx de @Maskeli Fedai yi sana kapturmuştı aynı durumYıldız saf oluşunun bedelini ödüyor.İki ihanetinin de başrolleri arkadaşları.
![]()
Saflar, saflıklarının cezasını çeker her zaman, yapabileceğim bir şey yok.
Ay neyse @Forumdash yine ölmemiş yalıyı bacısı @Çiğdem in üstüne yapmış seni beş parasız sokağa atacak diyollaSaflar, saflıklarının cezasını çeker her zaman, yapabileceğim bir şey yok.![]()
Çok az canı kaldı bu son çırpınışları bunağın.Ay neyse @Forumdash yine ölmemiş yalıyı bacısı @Çiğdem in üstüne yapmış seni beş parasız sokağa atacak diyolla![]()
Ay neyse @Forumdash yine ölmemiş yalıyı bacısı @Çiğdem in üstüne yapmış seni beş parasız sokağa atacak diyolla![]()
Cehennemde de köpeklerim var merak etme yine gelirim benÇok az canı kaldı bu son çırpınışları bunağın.@Forumdash
Yalıyı ben geçen sene üstüme aldım, asılsız dedikodularla beynini sulandırma boş yere.@Çiğdem tapu benim üstüme geçtiğinden beri yalının 10 km yakınından geçemiyor.
![]()
Harbiden sen uzun süre ortalıkta yoktunCehennemde de köpeklerim var merak etme yine gelirim ben![]()
Yok daha yeni geldimHarbiden sen uzun süre ortalıkta yoktunyolculuk vakti mi tekrar
![]()
Bende tekrar gidiyon sandımYok daha yeni geldim![]()
Havlayan köpek ısırmaz.Cehennemde de köpeklerim var merak etme yine gelirim ben![]()
havlamıyorlar zatenHavlayan köpek ısırmaz.![]()
Melis civelek başka dizi yazmadığı sürece 6. sezonumuz da gelirNasıl olacak Kumru ve saçmalıklarıdır işte, başka dizi bul da izle![]()