Yalnız nenenin kardeşini sıkı sıkı tembih et Asya'ya laf etmesin yoksa kalp krizinden hop ahiret.Anneannemin kardeşini de görmeye giderim Asya'yı alıp gideriz nenemin kardeşine![]()
Yalnız nenenin kardeşini sıkı sıkı tembih et Asya'ya laf etmesin yoksa kalp krizinden hop ahiret.Anneannemin kardeşini de görmeye giderim Asya'yı alıp gideriz nenemin kardeşine![]()
GörürüzGörürüz kim kimi alacak.
Gel sen de hem Tekirdağ'ı görmüş olursun.![]()
Nerede o sahneSahneyi gördüm iyi vurmuş valla![]()
Asya'yı yollar o kalp krizindenYalnız nenenin kardeşini sıkı sıkı tembih et Asya'ya laf etmesin yoksa kalp krizinden hop ahiret.![]()
Oraları bilmiyorumGörürüz
Tekirdağ Süleymanpaşa'da denize karşı balık ekmekçiler var balık ekmek yersiniz@EmreCan
Nerede o sahne![]()
Vaay nenemiz fena galiba.Asya'yı yollar o kalp krizinden![]()
Çokta yaşlı sayılmaz aslındaVaay nenemiz fena galiba.![]()
Sorun söylerler zatenAsya'yı yollar o kalp krizinden
------
Oraları bilmiyorumAma buluruz
Yaşla fenalığın ne alakası varÇokta yaşlı sayılmaz aslındaBenim nenem de öyle çok yaşlı sayılmaz
![]()
BilmemYaşla fenalığın ne alakası var![]()
Biz de ablamla gidicez bir cumartesi ama hangi cumartesiSorun söylerler zatenben Tekirdağ da olsam götürürdüm sizi
çok özledim
![]()
![]()
Neyse her şeyi zaman gösterecek belli kiBilmemAsya'ya bin basarlar
![]()
Yanlış anlamışım meseleyi
------
Biz de ablamla gidicez bir cumartesi ama hangi cumartesi
------
Fenalık değil canım çok iyi kendi halinde insanlar yanlış yere gidiyor@slhttnmtl
Çok güzel ama denizi izlerken yemeğini yiyorsunBilmemAsya'ya bin basarlar
![]()
Yanlış anlamışım meseleyi
------
Biz de ablamla gidicez bir cumartesi ama hangi cumartesi
------
Fenalık değil canım çok iyi kendi halinde insanlar yanlış yere gidiyor@slhttnmtl
Performasın yerinde gene Emrecim tüm ahaliyi tek posta toplamışınHeyatım yıldız bile 1.5 yılda bir aldatılıyor hayır yani @Çiğdem @Dosi @serhatt @Angelica @xBUGRAx @Zeyno falan neyinize güveniyonuz size bakan bir @DarkLegenD bir @Tolstoyevski bir @Maskeli Fedai bile fazla bu durumda@The_Erinch @Forumdash @slhttnmtl @Emre Ozansoy @EmreCan @Alos @MasacRE @Gerekli24 @Yakamoz-Asi Ekli dosyayı görüntüle 110115
Tekirdağ'dan anneannemin kardeşine geldi mevzu ordan da anneannemeNeyse her şeyi zaman gösterecek belli ki![]()
Arada hadlerini bildirmek lazım şımarıyorlarPerformasın yerinde gene Emrecim tüm ahaliyi tek posta toplamışın![]()
![]()
![]()
67.bölüm çok iyiydi senarist konu bulamayınca Yıldız'ın huzurunu bozuyorHeyatım yıldız bile 1.5 yılda bir aldatılıyor hayır yani @Çiğdem @Dosi @serhatt @Angelica @xBUGRAx @Zeyno falan neyinize güveniyonuz size bakan bir @DarkLegenD bir @Tolstoyevski bir @Maskeli Fedai bile fazla bu durumda@The_Erinch @Forumdash @slhttnmtl @Emre Ozansoy @EmreCan @Alos @MasacRE @Gerekli24 @Yakamoz-Asi
Huzurevine kapadık onu
Görürüz
Tekirdağ Süleymanpaşa'da denize karşı balık ekmekçiler var balık ekmek yersiniz@EmreCan
Nerede o sahne![]()
Huzurevine kapadık onu![]()
Heyatım yıldız bile 1.5 yılda bir aldatılıyor hayır yani @Çiğdem @Dosi @serhatt @Angelica @xBUGRAx @Zeyno falan neyinize güveniyonuz size bakan bir @DarkLegenD bir @Tolstoyevski bir @Maskeli Fedai bile fazla bu durumda@The_Erinch @Forumdash @slhttnmtl @Emre Ozansoy @EmreCan @Alos @MasacRE @Gerekli24 @Yakamoz-Asi Ekli dosyayı görüntüle 110115
yine sansur yemişim🙄Heyatım yıldız bile 1.5 yılda bir aldatılıyor hayır yani @Çiğdem @Dosi @serhatt @Angelica @xBUGRAx @Zeyno falan neyinize güveniyonuz size bakan bir @DarkLegenD bir @Tolstoyevski bir @Maskeli Fedai bile fazla bu durumda@The_Erinch @Forumdash @slhttnmtl @Emre Ozansoy @EmreCan @Alos @MasacRE @Gerekli24 @Yakamoz-Asi Ekli dosyayı görüntüle 110115