Huzurevine kapadık on
Anlamadım neyi severim?
------
Terlikten daha fena yapacam abi
Niye 😱yine sansur yemişim🙄
Ooo hale Jale tüm mahalle buradaHeyatım yıldız bile 1.5 yılda bir aldatılıyor hayır yani @Çiğdem @Dosi @serhatt @Angelica @xBUGRAx @Zeyno falan neyinize güveniyonuz size bakan bir @DarkLegenD bir @Tolstoyevski bir @Maskeli Fedai bile fazla bu durumda @The_Erinch @Forumdash @slhttnmtl @Emre Ozansoy @EmreCan @Alos @MasacRE @Gerekli24 @Yakamoz-Asi Ekli dosyayı görüntüle 110115
Aa bak beni aratmayanlar varmış @AngelicaKafana terlik yemede @Angelica nenenden
Deniz diyorum seversin sen.Anlamadım neyi severim?
------
Terlikten daha fena yapacam abi
üç harfe sansur çıktıNiye 😱
Yıldız saf oluşunun bedelini ödüyor. İki ihanetinin de başrolleri arkadaşları.Heyatım yıldız bile 1.5 yılda bir aldatılıyor hayır yani @Çiğdem @Dosi @serhatt @Angelica @xBUGRAx @Zeyno falan neyinize güveniyonuz size bakan bir @DarkLegenD bir @Tolstoyevski bir @Maskeli Fedai bile fazla bu durumda @The_Erinch @Forumdash @slhttnmtl @Emre Ozansoy @EmreCan @Alos @MasacRE @Gerekli24 @Yakamoz-Asi Ekli dosyayı görüntüle 110115
Bizim saf @xBUGRAx de @Maskeli Fedai yi sana kapturmuştı aynı durumYıldız saf oluşunun bedelini ödüyor. İki ihanetinin de başrolleri arkadaşları.
Saflar, saflıklarının cezasını çeker her zaman, yapabileceğim bir şey yok.Bizim saf @xBUGRAx de @Maskeli Fedai yi sana kapturmuştı aynı durum
Ay neyse @Forumdash yine ölmemiş yalıyı bacısı @Çiğdem in üstüne yapmış seni beş parasız sokağa atacak diyollaSaflar, saflıklarının cezasını çeker her zaman, yapabileceğim bir şey yok.
Çok az canı kaldı bu son çırpınışları bunağın. @ForumdashAy neyse @Forumdash yine ölmemiş yalıyı bacısı @Çiğdem in üstüne yapmış seni beş parasız sokağa atacak diyolla
Ay neyse @Forumdash yine ölmemiş yalıyı bacısı @Çiğdem in üstüne yapmış seni beş parasız sokağa atacak diyolla
Cehennemde de köpeklerim var merak etme yine gelirim benÇok az canı kaldı bu son çırpınışları bunağın. @Forumdash
Yalıyı ben geçen sene üstüme aldım, asılsız dedikodularla beynini sulandırma boş yere. @Çiğdem tapu benim üstüme geçtiğinden beri yalının 10 km yakınından geçemiyor.
Harbiden sen uzun süre ortalıkta yoktun yolculuk vakti mi tekrarCehennemde de köpeklerim var merak etme yine gelirim ben
Yok daha yeni geldimHarbiden sen uzun süre ortalıkta yoktun yolculuk vakti mi tekrar
Bende tekrar gidiyon sandımYok daha yeni geldim
Havlayan köpek ısırmaz.Cehennemde de köpeklerim var merak etme yine gelirim ben
havlamıyorlar zatenHavlayan köpek ısırmaz.
Melis civelek başka dizi yazmadığı sürece 6. sezonumuz da gelirNasıl olacak Kumru ve saçmalıklarıdır işte, başka dizi bul da izle