Forumun troll üyesi, @MasacRE , @MEnes , @Sherlock , @DarkLegenD ve @Tolstoyevski 'nin has kankası ve hainlik yapmayı çok seven ama çok hainlikte tadan @Maskeli Fedai 'nin bugün yaş günü. Sevdikleri ile nice nice yaşlara
Ooooo konumu açtığın için teşekkür ederim Dosi hanım Allah yolumuzu ayırmasın..Forumun troll üyesi, @MasacRE , @MEnes , @Sherlock , @DarkLegenD ve @Tolstoyevski 'nin has kankası ve hainlik yapmayı çok seven ama çok hainlikte tadan @Maskeli Fedai 'nin bugün yaş günü. Sevdikleri ile nice nice yaşlara
Ahahahhahaha harbiden ben bile unutamadım o günü, ne hainlik yapmıştım be Eyvallah sayın Baron'um hep beraber..Hainlerin başbakanı beni VMYM yaktığın geceyi hala unutmadım şaka bir yana doğum günün kutlu olsun dostum daha nice mutlu yaşlara 🥳🥳
Böyle bir ihaleyi alacak kadar paran olsun
Hocama bak be reyizimin hızlı zamanlarını paylaşmış.. Belhanda ve Caner gibi fişek olabilirsem hayattaki amacımı gerçekleştirmiş sayarım kendimi..Nice yaşlara hocam ömrün böyle fişek gibi geçsin
Sana da sağol ablam amin inşallah..@Maskeli Fedai Doğum günün kutlu olsun sağlıklı huzurlu mutlu ailenle birlikte geçireceğin bir ömür dilerim
Adını aldığın efsanenin sahnelerini armağan edeyim
Ahahahahha Ersin beyciğim.. ✍️✍️ 14 olduk ya.. Yaşlandım..Panenteizm'in sonsuz savunucusu yeni yaşına girmiş demek ki... @Maskeli Fedai 14 mü oldun şimdi sen? 🥺
Kardeşim doğum günün kutlu olsun, nice sağlıklı ve mutlu günlere inşallah.
Doğum günün kutlu olsun . Sağlıkla , huzurla geçireceğin nice yıllara.😊🤗
Sizlere de teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için. Hep birlikte inşallah..İyi ki doğmuşsun @Maskeli Fedai
Doğum günün kutlu olsun yeni yaşın mutlu huzurlu sağlıklı olsun inşAllah sana🥳
Teşekkürler phoebe.. Seninle de MS sayesinde tanıştık ve o gün bugündür samimiyetimiz eksik olmadıİyi ki doğdun, nice mutlu ve güzel senelere... @Maskeli Fedai
Herkes KV'den hediyelerle gelmiş, ben daha kaliteli hediyelerle geldim.
Teşekkürler Cevat reyiz..
Rica ederim. Geçen konuştuk, açmasam olmazdı uykumu feda ettim biraz sizin saatle 12'yi geçsin diyeOoooo konumu açtığın için teşekkür ederim Dosi hanım Allah yolumuzu ayırmasın..
Hediyelerime de ayrıca mutlu oldum Üç kişinin de en sevdiğim şarkılarını paylaşmışsın Tekrar teşekkür ediyorum sana
Ooooo konumu açtığın için teşekkür ederim Dosi hanım Allah yolumuzu ayırmasın..
Hediyelerime de ayrıca mutlu oldum Üç kişinin de en sevdiğim şarkılarını paylaşmışsın Tekrar teşekkür ediyorum sana
------
Ahahahhahaha harbiden ben bile unutamadım o günü, ne hainlik yapmıştım be Eyvallah sayın Baron'um hep beraber..
Ah ah.. Keşke..
------
Hocama bak be reyizimin hızlı zamanlarını paylaşmış.. Belhanda ve Caner gibi fişek olabilirsem hayattaki amacımı gerçekleştirmiş sayarım kendimi..
------
Sana da sağol ablam amin inşallah..
Hediyem de yakıyormuş.. Polat Alemdar'ın Memati'nin intikamı için meydana indiği efsanevi bölümler..
------
Ahahahahha Ersin beyciğim.. ✍️✍️ 14 olduk ya.. Yaşlandım..
------
Sizlere de teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için. Hep birlikte inşallah..
xemre melunu o görsel kan dondurucu..
Teşekkür ederim
Dosi hanımın hakkını ne yapsak ödeyemeyiz..Rica ederim. Geçen konuştuk, açmasam olmazdı uykumu feda ettim biraz sizin saatle 12'yi geçsin diye
Bilal Sonses'in şarkısı benim en sevdiğim şarkısı. Daha önce demiştim belki. Diğerlerini tutturmam iyi oldu
Serkan Kaya ise Belhanda etkisi Kurtlar Vadisi ve Tarkan ile bol gelenler olacağı için iki kısımdan almadım
Teşekkürler fenomen marulcumDoğum günün kutlu olsun Maskelicimm
Oooooo sağol imla adam.. Hep beraberEkli dosyayı görüntüle 110002
Çıkar artık şu maskeni!
Doğum günün kutlu olsun @Maskeli Fedai. Nice mutlu yıllara.
Bana hainlik yapmazsan ödemiş olursun bide hani olurda kicktipp zamanı son hafta sadece ikimizin kazanma şansı varsa tahmin yapmayı unutabilirsin @TolstoyevskiDosi hanımın hakkını ne yapsak ödeyemeyiz..
İyi yaptın Değişiklik iyidir